1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CHP'nin kadrolu eylemcileri
CHP'nin kadrolu eylemcileri

CHP'nin kadrolu eylemcileri

CHP'nin kadrolu eylemcileri

A+A-

Osman Gökçek, CHP Gençlik Kollarının her provokasyonda yer alan eli taşlı, sopalı eylemcilerini belgelerle Beyaz Tv'de açıkladı.

Ferda Yıldırım'ın sunduğu "Gündem Özel" adlı programa canlı yayın konuğu olan Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek çarpıcı açıklamalar yaptı.



Osman Gökçek, taşlı sopalı eylemcilere katılan gençlerin hep aynı kişiler olduğunu söylerken, bu kişilerin anne babalarını uyardı.



Canlı yayında eli taşlı, sopalı CHP Gençlik Kolları üyelerinin fotoğraflarını gösteren Gökçek, şu ifadeleri kullandı;

BUNLARIN VEBALİNİ ÖDEYEBİLİR MİSİNİZ?

Şimdi buradan Cumhuriyet Halk Partisi yöneticilerine sesleniyorum, bazılarınızı da iyi tanırım. Bu genç çocuklardan bir tanesine Allah korusun, kafasına bir şey gelse bu çocuklar vefat etseler ya da sakat kalsalar ya da yaralansalar, bunların vebalini ödeyebilir misiniz? Ben 14 yaşında gençlik kollarındaydım. Gittiğimiz zaman bir kütüphane vardı. Kütüphanede kitap okunur, sıra gecesi yapılır, basketbol turnuvası, voleybol turnuvası gibi sosyal etkinliklerle enerjinizi doğru yere kanalize edersiniz. Gençlik kolları budur. Böyle yönlenirse bir başarı elde eder.



SORUMLUSU KİM OLACAK?



Biz bu memlekette kardeşçe barış içinde yaşamalıyız. Bak Cumhuriyet Halk Partisi gençleri ne haldeler. Anneler babalara sesleniyorum; çocuklarınızı böyle yerlere gönderince takip edin. Şu çocuğun kafasına şurada bir gaz kapsülü, taş veya başka bir şey gelip de hayatını kaybetse bunun sorumlusu kim olacak? Deniz Bozkurt'un ailesine sesleniyorum buradan.

CHP'Lİ YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM

Kişi kişi gideceğiz. Bu bizim bir kamu görevimiz. Ben burada kişileri tek tek afişe etmiyorum. Zaten bunlar eylem yaptıkları için olan fotoğraflar gizli çekim değil, başka bir şey değil. Ben burada bir kamu görevi yapıyorum aslında. Annelere babalara sesleniyorum. Gençlik kollarına çocuklarını gönderenlere diyorum ki bunu takip edin. Belki Cumhuriyet Halk Parti yöneticilerin de bundan haberleri olmayabilir. CHP'li yöneticilere sesleniyorum çocuklar ne haldeler.

KAVGALARLA BU İŞLER OLMAZ

Lütfen anneler babalar gençlik kolları demek enerjiyi doğru yerlere kanalize etmek demektir. Kitap okutmak demektir. Geleceğin Türkiye'sinde yeni projeler üretecek beyinleri yetiştirmektir. Böyle kavgalarla dövüşlerle bu işler olmaz.

BUNLAR EYLEM DEĞİL, ANARŞİDİR

Mutlaka polisimizin ve savcılığımızın bu elli sopalı gençlere de mutlaka hesabını sorması lazım. Bu hesaplar sorulmasa gelecek nesildeki genç kardeşlerimiz bunlardan yüz bulurlar, elleri böyle sopalı silahlı sokaklara çıkarlar. Polise sopayla saldırmak, süngüyle saldırmak bunlar eylem demek değildir, anarşidir.

DEVLET NASIL CEZA VERECEK?

Bir polis birisine copla vurduğu zaman herkes ayağa kalkıyor, ne diyor'Polisin kafasındaki kaskta numarası niye yoktu?'' O polisi tespit etmemiz gerekiyor' diye herkes bağırıyor demi. Peki yüzü maskeleri devlet nasıl tespit edecekte ceza verecek. Niye bunları kimse düşünmüyor.

Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.