1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. 15 temmuz müzesi kuruluyor
15 temmuz müzesi kuruluyor

15 temmuz müzesi kuruluyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimini anlatan, Türkiye’nin en büyük "15 Temmuz Müzesi" için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

A+A-

Twitter'dan, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak 15 Temmuz darbe girişimine ait Türkiye'nin en büyük "15 Temmuz Müzesi"çalışmalarına başlandığını duyuran Başkan Gökçek, "Vatandaşlarımızdan, müzede 15 Temmuz gecesinin sembolü olan tahrip edilmiş araçlar başta olmak üzere, her türlü malzeme konusunda Belediyemize yardımlarını rica ediyoruz” dedi.

         Türkiye’nin en büyük “15 Temmuz Müzesi”nin kurulması için malzeme göndermek isteyen vatandaşların kendileriyle irtibat kurabilmesi için telefon numaraları da paylaşan Başkan Gökçek, şu tweet'leri attı:

 

“-Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak 15 Temmuz darbe girişimine ait Türkiye'nin en büyük "15 Temmuz Müzesi" çalışmalarına başlanmıştır.

-Bu konuda tüm 15 Temmuz şehit ve gazi ailelerinin yardımına ihtiyacımız vardır... Vatandaşlarımızdan, müzede 15 Temmuz gecesinin sembolü olan tahrip edilmiş araçlar başta olmak üzere, her türlü malzeme konusunda Belediyemize yardımlarını rica ediyoruz...

-15 Temmuz Müzesi’ne yardımcı olmak isteyenlerin, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı (312) 507 24 26 veya 0 533 051 49 80 No'lu telefona müracaatını istirham ediyoruz...”

         Büyükşehir Belediyesi, Güvenpark Sanat Galerisi ile Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde, 15 Temmuz gecesini anlatan bir fotoğraf sergisi de düzenlemişti.

Bu haber toplam 1949 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.