1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 333 Ankara ATO’ya emanet
333 Ankara ATO’ya emanet

333 Ankara ATO’ya emanet

333 Ankara ATO’ya emanet

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, seçim vaatleri arasında yer alan ‘333 Ankara’ projesi için ATO’dan söz aldı.

ATO Yönetim Kurulu, meclis ve komite üyeleri ile bir araya gelen Gökçek, Ankara ile ilgili projeleri üzerine görüştü. ATO Başkanı Salih Bezci’nin, ATO binasının olduğu yere yapacakları gökdelen ile ilgili yaşadıkları yasal sıkıntıları aktarması üzerine Gökçek, “Bizim bir projemiz var; 333 Ankara. Size verelim. Siz yapın” önerisinde bulundu. Salonda bulunan ATO üyelerinin hepsinin “Yaparız” yanıtı üzerine ise Başkan Gökçek, “Ananızın ak sütü kadar helal olsun o zaman. Planı biz yapacağız, siz de binayı yapacaksınız. Kavgasını birlikte yapalım. Allah izin verir de seçilirsem hemen Belediye Meclisi’ne planlarını getiririz” dedi. Gökçek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

BİZ HAYAL SATMADIK

“Biz hayal satmadık. Söylediklerimizin yüzde 95’ini yaptık. Arada yapmadıklarımız oldu, tercih nedeniyle yapılmadı. 30 alt üst geçit vaat ettik, 71 tane bitirdik. Yerine göre daha fazla yapma imkanımız oldu. Rakiplerimiz hayal satıyor. Suyu ucuzlatıyor, servislerin bedellerini kendi ödüyor. 1 katrilyon 565 trilyon lira. Her sene bu parayı nereden verecek sizin. Takdiri size hesap kitap yaparsınız.

SHOPPING FEST’E TAM DESTEK

Shopping Fest’te ATO ile çok başarılı bir işbirliği yaptık. Festivale desteğe hazırız. Ankara’nın geleceği için elzem. İkincisi Gezi Olayları’na denk geldi. İkinciden verim alamadık ama üçüncüsünden, dördüncüsünden verim alacağız.
Afyon’daki jeotermal merkezini Ankara’ya getirmek istiyoruz. Termal tesislerin alt yapısını Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağız. 8 ilçemizde sıcak su var. Büyük tesisler kurulacak. Ankara’da bu tesislerin sayısı 15-20’leri bulursa Avrupa’ya pazarlamak çok kolay. Termal turizmi birlikte tesis etmemiz lazım.”

Bu haber toplam 1735 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.