1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. 42 metruk bina yıkıldı
42 metruk bina yıkıldı

42 metruk bina yıkıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve halk sağlığını korumak amacıyla eski sanayi bölgelerinde başlattığı temizlik ve yıkım çalışmaları devam ediyor. 42 metruk yapı hakkında daha yıkım kararı alındı.

A+A-

   Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, bir yandan bölgede yoğun kirliliğe neden olan hurdacılar tahliye edilirken, diğer yandan da yıkılmaya yüz tutmuş veya kaydı bulunmayan yapıların yıkım işlerinin devam ettiğini söylediler.

                Büyükşehir Belediye Encümeni’ne önerilen 42 yapı hakkında “metruk” kararı çıktığını bildiren Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, 15 günlük tebligat sürecinin tamamlanmasının ardından, karar gereği yapıların yıkılmasına başlanacağını kaydetti.

                Yıkılacak metruk yapılarda kağıt ve metal hurdaları bulunan kişilere de   zabıta ekiplerinin kendilerine tanıdığı süre içinde, hurdalarını dışarı çıkartmaları istendi.  

                 Metruk yapıların belirlenmesi yönündeki çalışmalarını sürdüren Zabıta  yetkilileri, “Ata Sanayi’de başlayan detay çalışmalarımız, Büyük Sanayi, Yeni Sanayi ve Demir Sanayi'de devam edecek” dediler.

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.