1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. A.Nasır Haşlak başvurusunu yaptı
A.Nasır Haşlak başvurusunu yaptı

A.Nasır Haşlak başvurusunu yaptı

AK Parti Gölbaşı eski Belediye Başkanı Nasır Haşlak, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığına gelerek 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde aday adaylık dosyasını verdi.

A+A-

AK Parti Gölbaşı eski Belediye Başkanı Nasır Haşlak, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığına gelerek 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde aday adaylık dosyasını verdi.

İlçe Başkanı Selim Akceylan’a dosyasını veren eski Belediye Başkanı Nasır Haşlak, “Teşkilatımız, genel merkezimiz ve liderimiz kimi aday gösterirse onun etrafında toplanmak mecburiyetindeyiz” dedi.

LİDERİMİZ KİMİ ADAY GÖSTERİRSE DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Seçimlere kimseyi kırmadan incitmeden girmeleri gerektiğini belirten Haşlak “Kesinlikle birbirimizi karalamadan kırmadan, incitmeden bu işi götürmek mecburiyetindeyiz. Neticede mevcutta bir belediye başkanımız var. Aday adaylarımız var. Bir kişi aday olacak. Teşkilatımız, genel merkezimiz ve liderimiz kimi aday gösterirse onun etrafında toplanmak mecburiyetindeyiz. Küsme, darılma gibi bir lüksümüz olamaz. Çünkü sadece burada belediye başkanlığını seçmiyoruz. Türkiye’nin her yerinde seçim var. AK Partimizin iktidarlığı devam edecek ki ümmetin kurtuluşu ve bağımsızlık mücadelesi devam etsin. Tüm mazlumların gözü bizdedir” ifadelerini kullandı.

KORKUNÇ BİR KAYNAK BIRAKTIK

Belediye başkanlığı yaptığı dönemde yaptıklarını anlatan AK Parti Gölbaşı eski Belediye Başkanı ve belediye başkan aday adayı Nasır Haşlak “Tabiri caizse bir kasaba belediyesini aldık. 9 trilyon bütçesi, 11 trilyon borcu olan, temel belediyecilik hizmetlerinden yoksun bir belediye aldık. İyi niyetlerimiz ve Allah'ın yardımıyla 130 trilyonluk bir yatırım yaptık. 9 trilyon bütçeyi 77 trilyon bütçeye çıkarttık. 74 parsel sorunu vardı. 270 kişiydi. 40 yıllık bir sorundu orayı çözdük. 10 kişinin sorunu duruyor. Orada yapılaşmada her şey de bitmiş vaziyette. Çin Mehmet bölgesi vardı. Aynı şekilde gecekondu bölgesiydi. Gecekonduyu biz bitirdik. Orayı çözdük şimdi modern bir şehir haline geldi. TOKİ’yi buraya getirdik. Şu anda 30 bin üzerinde nüfusu var. Arkasından şehri geliştirmek için Örencik imarını yaptık. Özellikle bir önceki belediyeye korkunç miktarda bir kaynak bıraktık. Elbette her belediye başkanı elinden geleni yaptı. Ama şehri marka kent haline getirecek, değerine değer katacak bir şey olmadı. Özellikle Yakup Bey dönemi korkunç miktarda bir israf dönemiydi. Para, kaynak her şey var. Hala Örencik imarından arsa satılıyor. Gölbaşı Ankara’nın turizm ilçesi olabilecek potansiyelde bir ilçedir. Allah nasip eder Cumhurbaşkanımızın emri ve teşkilatımızın da desteği ile aday olursak Gölbaşı’nı marka kent yapacak projeleri halkımızla paylaşacağız” şeklinde konuştu.

Haşlak aday gösterilmediği takdirde seçilen kişiye küsmeden ve darılmadan gayret edip ona destek olacaklarını söyledi.

BAŞARILI OLMAK MECBURİYETİNDEYİZ

2019 yerel seçimlerini önemine vurgu yapan Nasır Haşlak “ İnşallah bu seçimlerde AK Partimizin iktidarlığı ile devam eder.  Bu secimler önümüzde ki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mihenk taşı olacak. Bu seçimlerde başarılı olmak mecburiyetindeyiz” dedi.

ELEŞTİRİLERİMİZİ AİLE İÇİNDE YAPACAĞIZ

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise adaylık başvurusunda bulunan Nasır Haşlak’a teşekkür ederek hayırlı olması dileğinde bulundu.

Akceylan “2019 yerel seçimlerinden önce ailemizin huzurunu ve birliğimizi sağlayacağız. Şu şöyle bu böyle demeden çalışacağız. 21 bin tane üyemiz var. Onların hepsini ziyaret edeceğiz. Aday ve meclis üyeleri belli olduktan sonra da bismillah deyip sokağa çıkacağız. Birçok abimiz, kardeşimiz aday adayı olacak ama bunlardan bir tanesi aday olacak. Mevcutta da bir belediye başkanımız var. Mevcut belediye başkanı farklı bir aday açıklanana kadar partinin tabi adayıdır. Onun hukukunu da hep beraber muhafaza edeceğiz. Birbirimize zarar verecek söylemlerde bulunmayacağız. Eleştireceksek de aile içerisinde olması gereken yerde eleştireceğiz. Kahve ortamlarında, sosyal medya ortamlarında ve vatandaşların olduğu ortamlarda asla bu eleştirilerimizi dile getirmeyeceğiz. Eleştireceksek ilçe başkanlığımız ve belediye başkanlığımızın kapıları her zaman açıktır. Bu şekilde inşallah birlik ve beraberliğimizi bozmadan güzel bir süreç geçireceğiz” dedi. Kaynak: Aktif Haber Gazetesi

Bu haber toplam 3535 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.