1. HABERLER

  2. Adam gibi adam Şevket Cinbir'e veda
Adam gibi adam Şevket Cinbir'e veda

Adam gibi adam Şevket Cinbir'e veda

Gölbaşı’ndan Mersin’in Silifke ilçesine Kaymakam Şevket Cinbir için Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından veda yemeği düzenlenirken, veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

A+A-

Gölbaşı’ndan Mersin’in Silifke ilçesine  Kaymakam Şevket Cinbir için Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından veda yemeği düzenlenirken, veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.


Akalın tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Müsteşar Galip Demirel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Uğur Avcı, Emniyet Müdürü Selim Sarıoğlu, Hakim ve Savcılar, Gölbaşı Belediye Meclis üyeleri, bürokratlar, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Birim ile Daire Müdürleri, köy ve mahalle muhtarları, şehit ve gazi aileleri ile bir çok davetli katılırken, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan Kaymakam Cinbir için verilen veda yemeğine katılmadı.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Çok sayıda davetlinin iştirak ettiği gecede bazı misafirler ise ayakta kaldı. 3 Eylül tarihi itibariyle Gölbaşı’ndan ayrılacak olan Kaymakam Şevket Cinbir, yaklaşık 3 saat süren veda yemeğinde bir konuşma yaparak, üstü kapalı göndermelerde de bulundu. Cinbiri’in konuşmasının ardından sona eren gecede programa katılanlar teker teker Cinbir’le vedalaşarak yeni görevinde başarılar dilediler. 

DURUAY: YOLUN AÇIK OLSUN KAYMAKAM CİNBİR

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı konuşmada yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederken “Ben bu yemeğin adına veda yemeği demek istemiyorum. Aslında biz vedalaşmıyoruz, vedalaşmayacağız da. Biz ailecek Silifke’ye çok gelir gideriz. İnşallah orada da biz size misafir olacağız. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin. Silifke’de başarılar diliyorum.” dedi.

Kaymakam Cinbir ise yaptığı veda konuşmasında zaman zaman duygulu anlar yaşarken, babasıyla ilgili konuştuğu bölümlerde de gözleri doldu.

Cinbir, şu ifadeleri kullandı;

BİZ BU ÜLKEYİ GÖLBAŞI İÇİN SEVMEDİK

Biz bu ülkeyi Gölbaşı için, biz bu ülkeyi İstanbul için sevmedik. Biz bu ülkeyi Hakkari’nin dağları da içinde sevmedik. Biz bu toprakları aziz ecdadımızın kanlarıyla sulandı diye seviyoruz. Ve aziz biliyoruz.

BURASI GÖLBAŞI DEDİLER

Biz Gölbaşı’na arkadaş olmaya, kardeş olmaya, evlat olmaya, dost olmaya geldik. Görev yaptığımız süre içerisinde de elimizden geleni yapmaya çalıştık. Gölbaşı’na gelince “Burası Gölbaşı” dediler. Ben de “Memnun oldum ben de Kaymakam Şevket Cinbir” dedim.

MEVZU BABASINDAN AÇILDI, GÖZLERİ DOLDU

“Fazla ileriye gitme” dediler. İleriye gidecek bir şey yoktu. Yapacak tek şey hukuku hayatın her aşamasında hakim kılmaktı. Sıkıntılarımız oldu, anne ve babamı buraya getirdi. Rahmetli babam….”Adam gibi adam” Okumayı askerde öğrenmiş babam…Yerin 500 metre altında alın teriyle çalışıp bizi doyuran babam… Babam son anlarını Gölbaşı’nda geçirdi ve vefat etti. Sıkıntılı ve üzüntülü anlarımda Gölbaşı yanımda oldu, acılarımı paylaştı. Şefkat gösterdi Gölbaşı. Ve dost olduk Gölbaşı’yla, abi olduk,kardeş olduk, amca olduk, dayı olduk, evlat olduk Gölbaşı’yla…

GÖLBAŞILILARI SİLİFKEYE DAVET ETTİ

Gölbaşı halkına teşekkür eden Kaymakam Cinbir, herkesi Silife’ye beklediğini ifade ederken, Gölbaşı’nda kimseye dargın olmadığını söyledi.

Cinbir bugüne kadar birlikte çalıştığı kurumlara, kurum amirlerine, personeline, STK’lara, basın mensuplarına, siyasi parti temsilcilerine ve muhtarlara da teşekkür etti.

 

 

 

Bu haber toplam 4611 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.