1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak gençlikten muhteşem program
Ak gençlikten muhteşem program

Ak gençlikten muhteşem program

Ak gençlikten muhteşem program

A+A-

1300 gencin katıldığı toplantıda salonun coşkusu ve “Gençliğin gururu Tarık Kuyrukçu” tezahüratları karşısında heyecanlanan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tarık Kuyrukçu konuşmasına “Yahu, Allah aşkına bu ne güzelliktir. Böylesine bir güzellik beklemiyordum, ben hepinize teşekkür ediyorum” diyerek başladı.

Ak Gençlik ile daha uzun yıllar birlikte yürüyeceğini ifade eden Muhammed Tarık Kuyrukçu, “Böylesine güzel, böylesine muhteşem bir kalabalık önünde heyecanlanmamak mümkün değil. Heyecanımız olursa sizlerin gönlüne sığınıyorum. Hakkınızı şimdiden helal edin. Gölbaşı gençliği özellikle bu halk oylaması sürecinde bütün teşkilatlarıyla var gücüyle çalışmıştır, bugün buradadır. Allah hepinizden razı olsun. Ben bu gençlikle daha uzun yıllar, yollar yürümeyi inşallah rabbimden niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Parti büyüklerinin yanında gençlere laf düşmez düsturuyla hareket ettiklerini belirten Kuyrukçu, “Aslında söylenecek çok sözümüz var ama şöyle bir desturumuz var. Büyükler buradayken küçüklere laf düşmez. Onun için ben sizleri selamlayayım dedim. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Şimdi asıl sözü söylemesi gerekenlere sözü bırakıyorum. Allah’a emanet olun.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Pembe Köşk Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı Kurtcan Celebi , Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin salonu dolduran gençlere seslenerek “Gölbaşı bu akşam bir başka güzel. Gölbaşı salonlara sığmıyor. Gölbaşı sokaklara, caddelere, meydanlara sığmıyor. Sizlerin bu heyecanı, aşkı, coşkusu 16 Nisan için büyük bir zaferi, müjdeliyor bizlere” dedi.

O GECENİN EN BÜYÜK KAHRAMANLARI GÖLBAŞI’NDAYDI

15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında Gölbaşı’nda yaşananları hatırlatan Fatih Şahin, gençliğe cesaretinden ve direnişinden dolayı teşekkür etti.

Şahin şunları aktardı:

“Darbe organizasyonlarıyla bizi yolumuzdan döndürmeye çalıştılar. 2007 yılında cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde milletin değerlerine sahip bir ismin cumhurbaşkanı adayı olmaması için ‘Ordu Göreve’ pankartlarıyla sokaklara çıktılar. 367 garabetine imza attılar. Ancak biz milletimizi arkamıza alarak bu engelleri atlattık. Parti kapatma davaları açtılar, MİT Müsteşarı üzerinden başbakanımıza el uzatmaya çalıştılar. Gezi kalkışması vesilesiyle bizi hedeflerimizden uzaklaştırmaya çalıştılar. Bunların hepsinin üstesinden geldik. En son 15 Temmuz’da milletimizin tankını, topunu, tüfeğini milletimize doğrulttular. Kanlı bir darbe girişiminde, bir işgal girişiminde bulunuldu.Özellikle genç kardeşlerimizin direnişiyle o darbe girişimini de püskürttük. O kanlı darbe girişiminin en dramatik sahneleri Ankara’da, Gölbaşı’nda yaşandı. Burada Türksat’ta, TRT’de Gölbaşılı kardeşlerimizin, gönüldaşlarımızın, gençlerimizin nasıl büyük bir cesaret timsali olarak sokaklara döküldüğünü gördük. Allah hepinizden razı olsun. Bugüne kadarki destekleriniz ve o geceki kahramanlığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

16 Nisan’da neden evet çıkması gerektiğini anlatan Şahin “16 Nisan sadece sayılı günler değil artık sayılı saatler var. Türkiye’nin büyümesinden, kalkınmasından, gelişmesinden, ilerlemesinden rahatsızlık duyanların nasıl hayır cephesinde birleştiğini görüyoruz. Binlerce yıllık haçlı zihniyetinin nasıl hortladığını görüyoruz. Hepsi evet çıkacak diye büyük bir tedirginlik içindeler. Ancak korkunun ecele faydası yok. Allah’ın izni ile ve sizlerin desteği ve çalışması ile 16 Nisan’da sandıkta çok güçlü bir şekilde evet çıkacaktır. Biz buna ilk günden itibaren canı gönülden inanıyoruz. Çünkü Türkiye hiç de adil olmayan bu uluslararası sisteme itiraz eden, sesini yükselten bir ülke. Türkiye, bölgesinde ve dünyada parlayan bir yıldızdır. Yeni hükümet sistemi ile birlikte Türkiye’nin yeni bir şahlanışa geçeceğini çok iyi biliyorlar. Bundan büyük rahatsızlık duyuyorlar ancak Türkiye’yi yolundan döndürmeleri mümkün değildir” diye konuştu.

Yeni sistemle terörle mücadelede önemli bir yol kat edeceğini vurgulayan Fatih Şahin “Terör örgütleri ne diyorlar ‘evet çıkarsa biteriz’ diyorlar. Allah’ın izni ile terörü bu ülkenin gündeminin çok arka sıralarına koyacağız. Ekonomimiz daha da büyüyecek. Geleceğimiz çok daha aydınlık olacak. Kandil bugüne kadar dört beş kez hayır için açıklama yaptı. Pensilvanya’daki FETÖ elebaşı hayır çıkması için militanlarına talimatlar yağdırıyor. Diğer taraftan DHKPC ve DEAŞ evet çıkacak diye tedirginlik içerisindeler. Bizi yolumuzdan döndürmeleri mümkün değil” şeklinde konuştu.

GÖLBAŞI TEŞKİLATI 21 BİN 500 KİŞİYE ULAŞTI

Ak Parti Gençlik Kolları olarak 16 Nisan için yaptıkları çalışmaları anlatan Ankara İl Başkanı Kurtcan Çelebi ise “İlk defa Ankara’da 960 bin gence ulaşmayı sizlerle birlikte başardık. Gölbaşı’nda 22 bin genç seçmen var. Bugüne kadar Gölbaşı gençlik teşkilatımız 21 bin 500 kişiye ulaştı. Allah hepinizden razı olsun. Şimdi diyorlar ki bu değişime ne gerek vardı. Zamanı mıydı diyorlar. Biz de halk olarak diyoruz ki evet zamanıydı. 15 Temmuz’da bu halk dedi ki ben bu ülkede artık darbesi olan darbe yapılabilen bir sistem istemiyorum” dedi. 

Bu haber toplam 1365 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.