1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ak Parti Ankara ve Keçiören'de "Erdoğan" seferberliği
Ak Parti Ankara ve Keçiören'de "Erdoğan" seferberliği

Ak Parti Ankara ve Keçiören'de "Erdoğan" seferberliği

AK Parti Ankara İl Başkanlığı da bir yandan AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak ve Başbakan Erdoğan’ı vatandaşa anlatmak için yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ne 9 gün kaldı. AK Parti Ankara İl Başkanlığı da bir yandan AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak ve Başbakan Erdoğan’ı vatandaşa anlatmak için yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Köşk yarışı, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin yapılacağı 10 Ağustos’un yaklaşmasıyla birlikte iyice kızıştı. Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Ankara İl Başkanlığı da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Mustafa Nedim Yamalı’nın il başkanı olması ile birlikte çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Ankara İl Başkanlığı , Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası kapsamında 8 Ağustos'ta Keçiören'de yapacağı Ankara mitingi için de çalışmalarını sürdürüyor.

25 İLÇEDE KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Ankara İl Teşkilatı, 25  ilçe ile koordineli çalışarak AK Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor. Önceki seçimlerde olduğu gibi 10 Ağustos’ta da Ankara’dan en büyük desteği vermeyi hedefleyen AK Parti Ankara İl Başkanlığı ise çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

TEŞKİLAT KENETLENDİ

AK Parti Ankara İl Teşkilatı, AK Parti Ankara Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile Başbakan Erdoğan sevdalısı vatandaşların da katıldığı programlar kapsamında STK, esnaf, hastane ve vatandaş ziyaretleri, salon toplantıları ile seçmen bazlı çalışmalar yapılıyor.

KEÇİRÖREN’DE SEÇİM ÇALIŞMASI TAM GAZ

İlçelerde de Cumhurbaşkanlığı için çalışmalar son sürat devam ederken, Başbakan Erdoğan’ın Ankara mitingine ev sahipliği yapacak olan Keçiören de ise Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) hem Büyük Ankara mitingi hem de Cumhurbaşkanlığı seçimi için hummalı bir çalışma içerisine girdi.

BAŞKAN AK, ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİ

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bir yandan vatandaşlarla bayramlaşırken, bir yandan da Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan’a destek istedi. Ak Parti Keçiören İlçe SKM’yi de meclis üyeleri ile birlikte ziyaret eden Başkan Mustafa Ak, SKM yetkililerinden seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

3.20140801013352.jpg

2.20140801013402.jpg

1.20140801013409.jpg

Bu haber toplam 5522 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.