1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti Gölbaşı Gençlik hız kesmiyor
Ak Parti Gölbaşı Gençlik hız kesmiyor

Ak Parti Gölbaşı Gençlik hız kesmiyor

Gölbaşı gençliğinin abisi olarak gördüğü Faik Eldekçi’nin Ak Parti Gölbaşı gençlik kolları başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte ak gençlik her geçen gün daha da güçlenerek çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı gençliğinin abisi olarak gördüğü Faik Eldekçi’nin Ak Parti Gölbaşı gençlik kolları başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte ak gençlik her geçen gün daha da güçlenerek çalışmalarına devam ediyor. Yaptığı çalışmalarla göz dolduran gençlik kolları; tüm teşkilatlar arasında özellikle Gölbaşı gençliğinin olmak üzere tüm Gölbaşı halkının gönüllerinde yer edinerek adından söz ettirmeyi başarıyor.

 İşte sadece son günlerde yapılan çalışmalardan bazıları;

Ankara’mızın başkent oluşunun 95. Yildönümünü  il gençlik kollarının düzenlemiş olduğu manalı etkinlikle il gençlik kolları başkanı Ali Osman Özdemir ve belediye başkanı Fatih Duruay’in katilimlariyla ankara’mizin simgesi olan seğmenler eşliğinde kutladilar. Program hava şartlarina rağmen yoğun katilimli gerçekleşti.

1-009.jpg

 kendilerini ak elçiler olarak niteleyen gençler ilçemizde yaşayan ilk defa oy kullanacak seçmenleri ziyaret ederek kendilerine hediyeler takdim ettiler.

2-017.jpg

Mahalle koordinatörlüğü sistemiyle teşkilatlanmalarini daha da güçü hale getiren gençlik kollari  mahalle teşkilatlarinin toplantilarini  koordineli ve düzenli bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor.

19 ekim muhtarlar günü vesilesiyle demokrasinin mihenk taşi olarak gördükleri imuhtarlarımızı ziyaret ettiler.

3-014.jpg

 üniak olarak bilinen  ak parti gençlik kollari ünivesite teşkilatı düzenlemiş olduğu kahvalti organizasyonunda ilçemizde okuyan üniveriteli gençleri  bir araya getirdi.  Yaptığı konuşmada ilçemizde okuyan üniversiteli gençliğinin her zaman yanında olduklarını dile getiren eldekçi üniversite teşkilatına vermiş oldukları değerin  her zaman en üst seviyede olduğunu vurguladı.

4-012.jpg

 Vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan kardeşlerinin her zaman yanında olan gençlik kolları asker eğlencelerine katilarak askere gidecek olan gençlerle bir araya geldiler.

5-006.jpg

 

 

 


 

 

 


 

Bu haber toplam 3210 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.