1. HABERLER

  2. Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları’ndan “Gençlik Buluşması”
Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları’ndan “Gençlik Buluşması”

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları’ndan “Gençlik Buluşması”

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları’ndan “Gençlik Buluşması”

A+A-

Ak Parti Gölbaşı ve Yenimahalle Gençlik Kolları Gölbaşı ZİÇEV’de bir araya gelerek hem tanışma hem de zihinsel engelli çocukları ziyaret etme fırsatı buldu.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde Ak Parti Gölbaşı ve Yenimahalle Gençlik Kolları’nın katılımıyla “Gençlik Buluşması” etkinliği düzenlendi.

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Tarık Kuyrukçu “Burada Yenimahalle ve Gölbaşı Teşkilatları olarak Zihinsel Engelliler Vakfımızı ziyaret ettik. Hep beraber bir araya gelme noktasındaki niyetimizi ZİÇEV’de değerlendirelim dedik. ZİÇEV’in önemini, buradaki kardeşlerimizin hatırlanması gerektiğinin önemini vurgulamak için Gölbaşı ve Yenimahalle olarak burada toplandık” dedi.

Etkinlikte mangal yapılırken gençlik kolları üyelerinin zihinsel engelli çocuklarla birlikte renkli görüntüleri ortaya çıktı.

Etkinliğe Ak Parti Yenimahalle Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Tekin Ertekin, Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Tarık Kuyrukçu, ZİÇEV Ankara Şube Başkanı Ülay Karakoç ve genç partililer katıldı.

Bu haber toplam 1893 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.