1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. AK Parti ve MHP’den esnaf için ortak Meclis daveti
AK Parti ve MHP’den esnaf için ortak Meclis daveti

AK Parti ve MHP’den esnaf için ortak Meclis daveti

Koronavirüsün ekonomik ve sosyal etkilerini azaltmak amacıyla TBMM’ye sunulan kanun teklifine dikkat çeken AK Parti ve MHP grubu, ‘koronavirüs tedbirleri ve toplu taşıma esnafına verilecek destek’ için Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi’ni olağanüst

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti ve MHP grupları, ‘koronavirüs salgını ile ilgili alınacak tedbirler ve toplu taşıma esnafına verilecek destek’ gündemiyle ABB Meclisi’ne olağanüstü toplantı daveti yaptı. Toplantıya ilişkin davet dilekçesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ve MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan imzasıyla dün Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na sunuldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne önceki gün sunulan kanun teklifinin hatırlatıldığı dilekçede şu ifadelere yer verildi:

AK Parti ve MHP’den esnaf için ortak Meclis daveti

SINIRLI GÜNDEMLE TOPLANALIM

“COVID-19 salgını ile ilgili alacağımız tedbirlerin ve toplu taşıma yapan esnaflar ile faaliyet kısıtlamasıyla mali sıkıntıya giren tüm esnaflara verilmesi gereken desteklerin konuşulacağı gündemiyle sınırlı olmak üzere, olağanüstü Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı yapılmasını öneriyoruz.

AK Parti ve MHP’den esnaf için ortak Meclis daveti

EN KISA ZAMANDA BELİRLENSİN

Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine, 14 Nisan 2020 tarihinde, COVID-19 ekonomik ve sosyal etkilerini azaltmak amacıyla hazırlanan bir kanun teklifi sunulmuştur. Söz konusu teklifin içeriğinde yer alan özellikle, toplu taşıma hizmetleriyle ilgili gelir desteği verilebileceği maddesinin de kanunlaşıp yürürlüğe girmesi ile birlikte, teklif ettiğimiz olağanüstü Meclis toplantısının tarihinin, buna bağlı olarak mümkün olan en kısa zamanda belirlenmesi ile yapılmasını öneriyoruz.”

Bu haber toplam 3516 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.