1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti'de gözler bu isimlerde
Ak Parti'de gözler bu isimlerde

Ak Parti'de gözler bu isimlerde

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin açıklamasının ardından gözler Gölbaşı’na çevrildi.

A+A-

24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı ile seçimlere giren AK Parti, sandıktan büyük bir zaferle çıktı. AK Parti aynı zaferi 2018 Mart yerel seçimlerinde de göstermek istiyor. AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerle ilgili Ekim ayına işaret ederek "Yüzümüzü ak edecek adayları belirleyeceğiz" dedi ve 3 Eylül 2018 Pazartesi gününden itibaren aday adaylarını belirlemeye başlayacaklarını kaydetti.

Özhaseki’nin açıklamasının ardından gözler Gölbaşı’na çevrildi. 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’den mevcut belediye başkanı Fatih Duruay yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.

İŞTE İSMİ GEÇEN O AK PARTİLİLER

Ak Parti’de belediye başkan aday adaylığı için Ak Parti meclisgrup başkanvekili Gökhan Koçak, eski belediye başkanı Abdulnasır Haşlak, 2014 yılında aday olan ve şu anda büyükşehir belediye meclis üyeliği yapan Murat Bey Balta ve eski ilçe başkanı Osman Karaaslan2ın isimleri geçiyor.

DURUAY AÇIKLAMIŞTI… HAŞLAK VE KARAASLAN BAŞVURACAK

Başkan Duruay aylar öncesinden yaptığı açıklamada yeniden göreve talip olduğunu açıklarken, Osman Karaaslan ve Abdulnasır Haşlak’ın yakın çevresine aday adaylığı için başvuracağı iddia edildi.

GÖKHAN KOÇAK’A ‘ADAY ADAYI OL’ BASKISI

Ak Parti meclisgrup başkanvekili Gökhan Koçak’ın belediye başkan aday adaylığıyla ilgili henüz kararlarını vermediği iddia edilirken, bu isimlerin yakın çevresinden ‘aday adayı ol’ baskıları olduğu öne sürüldü.

Bu haber toplam 5761 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler