1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti'den CHP'ye ziyaret
Ak Parti'den CHP'ye ziyaret

Ak Parti'den CHP'ye ziyaret

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan yönetimiyle birlikte CHP ilçe başkanlığına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan yönetimiyle birlikte CHP ilçe başkanlığına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Karaaslan ve yönetimi CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik, Karaaslan ve İlçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken referandum sürecine de değindi.

HERKES MİLLİ İRADEYE SAYGI DUYACAK

 Elikesik, " Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı herkese teşekkür ederim. Osman Karaaslan Gölbaşı çıkarları doğrultusunda birlikte çalıştığımız, partilerimizin birbirlere saygı ve sevgi içerisinde çalıştığımız bir kişidir. Referandum süreci içerisine giriyoruz. Biz inanıyoruz ki bu süreç bittikten sonra yine yüz yüze bakacağız.Vatandaşımızın 16 Nisan daki vereceği karara  sandıklardan ne çıkarsa çıksın,  milli iradeyle saygı duyacağız. Her zamanda Milli iradeye saygı duymayada devam edeceğiz" dedi.

DÜĞÜMÜZ DE BİR CENAZEMİZ DE

CHP İlçe Başkanı Elikesik'e ve CHP İlçe yönetimine başarılar dileyen Osman Karaaslan ise ziyaretinde şu ifadeleri kullandı;

 " Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bülent kardeşimiz yeni ilçe başkanı olduğu için sizlere bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Hepimiz Gölbaşı'nda yaşıyoruz. Bülent başkanımızın da dediği gibi düğünümüzde de beraberiz, cenazemizde de. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. Birbirimize saygı duyduğumuz siyasi görüşlerimize saygı duyduğumuz ilçede hep beraber yaşıyoruz. Bu bizler için bir mutluluktur. Önümüzde bir halk oylaması olacak. Biz bu halk oylamasının öncelikle Türkiyemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. “

KAZANAN KARDEŞLİK OLACAK

Karaaslan sözlerine şöyle devam etti;

Herkes kendi siyasi partisinin belirlemiş olduğu doğrultuda çalışmalarını yapacak. Biz inanıyoruz ki Gölbaşı'nda bundan önceki seçimlerde olduğu gibi kardeşlik kazanacak. Bunun için el birliği ile mücadelemizi yapacağız. Gölbaşımızda seçim neticesinde sandıktan ne çıkarsa çıksın kazanan kardeşlik olacaktır"

img_4332_550x367.jpgimg_4339_550x367.jpgimg_4335_550x367.jpg

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.