1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti'den ittifak açıklaması
Ak Parti'den ittifak açıklaması

Ak Parti'den ittifak açıklaması

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Teşkilatının Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Teşkilatının Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.
Toplantıdan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Cumhur İttifakının ortak adayı olan MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’e hayırlı olması temennisinde bulundular. 
İlçe başkanı Akceylan yaptığı açıklamada Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak bundan önceki seçimlerde nasıl çalıştılarsa bundan sonra da öyle çalışarak Cumhur İttifakının Gölbaşı'nda rekor oyla kazanmasını sağlayacaklarını söyledi.
 
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan “15 Temmuzdan sonra, 15 Temmuz ruhu ile kurulmuş bir Cumhur İttifakı söz konusudur. Cumhur İttifakı birkaç belediye başkanlığı kazanalım veya kaybedelim diye kurulmadı. Cumhur İttifakı 15 Temmuz'da milletin kendi silahıyla ve askeriyle bu millete saldırı düzenleyenlerin karşısında, milletin ilerlemesine set kuranların, milletin yükselmesine engel olanların ve her türlü zillet ittifakının karşısında kurulmuş ve milletimizin kendisi tarafından kurulmuş bir ittifaktır. 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak seçime girdik ve Cumhurbaşkanımızı yeni sistemde Türkiye’nin ilk cumhurbaşkanı seçtik. Milletvekili seçimlerine de MHP ile birlikte girdik ve elhamdülillah karşımızda yer alan tüm şer odaklarına rağmen başarılı olduk. O günden bugüne de bu ittifakın ruhuna zarar verecek her türlü hal ve hareketten uzak durduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahceli Beyin takdirleri ile yerel seçimlerde de ittifak yapma kararı alındı. Uzun süredir Gölbaşı ilçemizin de bulunduğu Ankara ilçeleri için aday belirleme süreci devam ediyordu. Aday tanıtım toplantılarından bir gün önce cumhurbaşkanımızın taktirleri ile Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı adayı MHP adayı lehine sonuçlandı. Bizler de Ak Partililer olarak cumhurbaşkanımızın her türlü kararının arkasında canla başla mücadele ettiysek bugün de Allah'ın izni ile aynı mücadeleye devam edeceğiz. Gölbaşı’nın Cumhur İttifakı adayı Ramazan Şimşek beyefendi olmuştur. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi. 

Akceylan son olarak Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın bugüne kadar Gölbaşı için yaptıklarından dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 3004 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.