1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti'den MHP'ye kiralama yanıtı
Ak Parti'den MHP'ye kiralama yanıtı

Ak Parti'den MHP'ye kiralama yanıtı

Ak Parti'den MHP'ye park kiralama yanıtı geldi. Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Behsat Aydemir mecliste MHP'lilerin iddialarına yanıt verdi.

A+A-

MHP'nin olayı farklı bir yöne çektiğini öne süren Aydemir " Bu karar kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebep oldu. Belediye kaynakları ile yapılıp bunun için borçlanmak yerine bu yatırımların yap-sat-kullan-devret yönetimiyle belediye kaynakları kullanılmadan belediyeye tesis kazandırılmasıydı." dedi.

HANİ SİYASET YAPMIYORDUNUZ?

MHP'nin "Siyaset yapmıyoruz. Gölbaşı'nın menfaatine olan kararları destekliyoruz" söylemlerine de yanıt veren Aydemir " Bu söylemler aslında gerçekle bağdaşmadığı bu olayla anlaşıldı. MHP gurubu yatırımlar için kullanılan kararlara ret verdi. Örneğin Eymir sosyal tesisi, Mevlana Yüzme havuzu, Seğmenler pazar yeri, Şehir parkı ve Kızılcaşar mahallesi kültür merkezi için MHP grubu ret verdi." dedi.

ŞEFFAFIZ

Arsa satışlarına da MHP'nin ret verdiğini hatırlatan Aydemir " Bu karar Gölbaşı'nın halkına yarar sağlayacak bir karardır. Bu uygulama değil yöntem belirleme kararıdır. Uygulamamız ise her zamanki gibi şeffaf ve açık olup açık ihale yöntemiyle yapılacaktır." diye konuştu.

3-4 MİLYON EDER

Aydemir'in sözlerine yanıt veren MHP Grup başkanvekili Ali İhsan Güçlü ise kendilerine gerekli bilgilerin tam olarak verilmediğini ifade ederek " Metruk olarak dediğimiz yerlerin dönümü 3-4 milyon olan yerler. Bu konuların tamamıyla ilgili olarak net bilgi aldıktan sonra açıklama yapacağız." dedi.

BELEDİYE OLARAK İŞLETEMİYORUZ

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kara ise park kiralama iddialarına açıklık getirerek "Yapılan uygulama kamunun ve belediyemizin yararına. Belediye bina yapıyor kendisi işletemiyor şahsa kiraya veriyor. Biz belediyeyi bu yükten kurtarmak için böyle bir uygulama yapıyoruz." diye konuştu. 

Bu haber toplam 2242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.