1. HABERLER

  2. Ak Parti'den yerel basına tam destek
Ak Parti'den yerel basına tam destek

Ak Parti'den yerel basına tam destek

Ak Parti İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birimi tarafından organize edilen ‘Yerel Basını ile Kahvaltı’sında tüm ilçelerde faaliyet gösteren basın mensupları bir araya geldi.

A+A-

Ak Parti İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birimi tarafından organize edilen ‘Yerel Basını ile Kahvaltı’sında tüm ilçelerde faaliyet gösteren basın mensupları bir araya geldi.
Ala Sosyal Tesislerinde verilen kahvaltıya AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Tanıtım ve Medya Başkanı Cemalettin Kömürcü, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Murat Erdoğan, Mehmet Postallı, İl Basın Müşaviri Gökhan Duygun, Ak Parti Gölbaşı Tanıtım Medya Başkanı Hörmet Cenk, diğer İlçe Tanıtım ve Medya Başkanları, SON GASTE İmtiyaz sahibi Özcan Aydoğdu, NET HABER GAZETESİ imtiyaz sahibi Yakup Karagöz ile Ankara’nın yerel basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Tanıtım ve Medya Başkanı Cemalettin Kömürcü, basın mensuplarına toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı , 7 Haziran 2015 seçim çalışmaları ve önümüzdeki günlerde yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Ankara’nın dünyanın en güzel ve en kozmopolittik ili olduğunu belirten Yamalı, “Birlik ve beraberliğin güçlü olduğu Ankara’da hep birlikte el ele vererek çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Olumlu bir siyasi ortam oluşturmayı hedeflediklerini belirten Yamalı, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçim için 700’e yakın aday adayının olduğunu ifade ederek, “Tüm adaylara eşit mesafede yaklaştık. Bizim 700’e yakın aday adayımız var ve biz teşkilat olarak herkese aynı mesafedeyiz. Biz Ankara’da birlik ve beraberliğimizi her zaman sağlayacağız. Aday adaylarımız için öncelikle teşkilatlarımızı kapsayan bir temayül yoklaması, sonrasında Türkiye siyasi partileri içinde bir ilk olan STK’ların katıldığı yeni bir temayül gerçekleştirdik. Bu temayülde yaklaşık 15 bin STK temsilcisi oy kullandı” dedi.

İL BAŞKANI TALİMATI VERDİ; ABONE OLUN

Yerel basının önemine  de dikkat çeken Nedim Yamalı , teşkilatlara yerel gazete abone olması talimatı verdi.

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı'nın düzenlediği "Bu Çaresizliğe Dur De" kampanyası hakkında da  bilgilere veren Yamalı "Sosyal İşler Başkanımızı Ramazan Aslan'ın organizesiyle ‘Bu Çaresizliğe Dur De’ kampanyamıza milletimizin gösterdiği büyük teveccüh bizlere büyük gurur yaşatmıştır. AK Parti Ankara İl Başkanlığımız’ın öncülüğünde; başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve diğer ilçe belediye başkanlıklarımız olmak üzere, birlikte kısa zamanda organize ettiğimiz kampanyamız; iki millet arasındaki tarih kadar acıların da ortak olduğunu bizlere göstermiştir." dedi.


Basın mensuplarının sorularının ardından program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

_dsc0539.jpg

_dsc0544.jpg

Bu haber toplam 1422 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.