1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Akceylan “Muhalefet edelim ama muhalefet ederken elimizi vicdanımıza koyacağız”
Akceylan “Muhalefet edelim ama muhalefet ederken elimizi vicdanımıza koyacağız”

Akceylan “Muhalefet edelim ama muhalefet ederken elimizi vicdanımıza koyacağız”

Akceylan “Muhalefet edelim ama muhalefet ederken elimizi vicdanımıza koyacağız”

A+A-

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Eylül Ayı Danışma Toplantısı, çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Eylül Ayı Danışma Toplantısı, Ak Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve partililerin katılımlarıyla gerçekleşti.

ASLA KİMSEYİ ÖTELEŞTİRMEYECEĞİZ

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Eylül Ayı Danışma Toplantısında konuşan Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, “24 Haziran seçimlerini birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak atlattık. Önümüzde 2019 yerel seçimleri var. İnşallah yine birlik ve beraberlik içerisinde seçime gireceğiz. Yerel seçim heyecanı şimdiden başladı. Belediye başkanlığı için aday adaylarımız, meclis üyesi adaylarımız olacak. Bizler asla o niye aday oldu bu niye aday oldu, o aday şöyle bu aday böyle gibi şeylere girmeyeceğiz. Asla kimseyi öteleştirmeyeceğiz” dedi.

EL İNSAF

"Üçlü oldunuz güçlü oldunuz ne yaptınız" eleştirilerine de cevap veren Akceylan, “Gölbaşı’nda geçmişten bugüne kadar taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Ama Gölbaşı’nda kentleşme, şehirleşme 2004 yılında başladı. 2014 yılından sonra da bu gelişim zirve yapmıştır. Ne demek üçlü oldunuz güçlü oldunuz ne yaptınız. Konya yolu projesi 30 yıldır konuşuluyor. Her belediye başkanı vaadetti. Ama Allah nasip etti bu dönem bizler gerçekleştiriyoruz. Burada belediye başkanımızın muazzam bir çalışması var. Ak Parti yöneticilerimizin çalışması var. Bakanlarımızın ve milletvekillerimizin çalışmaları var. İnşallah 2019’da burayı trafiğe açacağız. Bir başka proje de Allah nasip etti, Mogan Gölü'nün temizliğini de biz yaptık. Bunlar Gölbaşı’nın vizyon projeleridir. Bugün biz Gölbaşımızın en büyük değeri olan Mogan Gölü'ne hayat veriyoruz. Bazı çığırtkanlar çıkıp ne yaptınız diyor. Ya arkadaş milyonlarca metreküp mırık almışız. Allah'ın izni ile bu çalışma Mogan Gölü'ne hayat verecek Mogan Gölü de Gölbaşı’na hayat vermeye devam edecektir. 2019 yılında devlet hastanemiz bitmiş olacaktır. Konya yolu üzeri kavşak çalışmaları, dere ıslah projeleri ve Mogan etrafını sosyal tesisleştirme adına projelerimiz var. Bitti mi bitmedi. Millet Bahçesi inşallah projeleri tamamlanıp orada da çalışmalar başlayacaktır. Muhalefet edelim arkadaşlar ama muhalefet ederken de elimizi vicdanımıza koyacağız. El insaf” diye konuştu.

ALNIMIZ DİK ÇOK ÇALIŞMAMIZ VAR

Gölbaşı Belediyesinin de çalışmaları hakkında bilgi veren ilçe başkanı Akceylan, “Sadece bir ay içinde iki dev eserin açılışını yaptı belediyemiz. Şehir parkı açıldı. Hepimiz oradaydık ve daha birkaç gün önce Zübeyde Hanım Kültür Merkezini açtık. Pazar yeri ve kapalı otoparkı ile çok güzel bir proje olmuş, belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. 1965 yılından beri Gölbaşı olarak belediyeyiz. Ama ilk kapalı otoparkını 2019 yılında açıyoruz. Bunların dışında hanımlara özle yapılan spor kompleksi ve Eymir Yaşam Merkezi projelerini de hep birlikte açacağız. Bunun dışında köylerde yaptığımız bir sürü çalışma var. Bizim kesemiz dolu arkadaşlar başımız dik bir şekilde yaptığımız çalışmaları anlatabiliriz.”

Kaynak: Aktif Haber Gazetesi

Bu haber toplam 3922 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.