1. HABERLER

  2. Akdoğan'dan teşekkür ziyareti
Akdoğan'dan teşekkür ziyareti

Akdoğan'dan teşekkür ziyareti

Yalçın Akdoğan, AK Parti Gölbaşı ilçe başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçim sürecinde gayret gösteren partililere teşekkür etti.

A+A-

Yalçın Akdoğan, AK Parti Gölbaşı ilçe başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçim sürecinde gayret gösteren partililere teşekkür etti.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ak Parti'ye yüzde 52.8'lik destek veren Gölbaşı'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Teşekkür ziyaretinde konuşan Akdoğan , AK Parti'nin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nden büyük bir başarıyla çıktığını anımsatarak, bu sonuçla tarihe geçmektense, yatırım ve hizmetlerle tarihe geçmek istediklerini, asıl zaferin de milletin gönlüne girebilmek olduğunu belirtti.

NE SÖZ VERDİYSEK YAPACAĞIZ

Akdoğan, milletin istikrardan yana tavır takındığını vurgulayarak, "Millete ne söz verdiysek yapacağız ve önümüzdeki 100 gün bunları planlıyoruz. Projelerimiz, hangi proje ne zaman bitirilecek, yapacağımız reformlar, verdiğimiz sözler, vaatlerin gerçekleşmesi bunları planlıyoruz, takvimliyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde bunları gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

GÖLBAŞIMIZIN ÖNÜ AÇIK

Yaptığımız seçim çalışmalarında hep söyledik; 1 Kasım ülkemiz için ne kadar önemliyse Gölbaşımız için de o kadar önemli. İnşallah undan sonraki süreçte de Gölbaşı olarak devlet yatırımını en az alan ilçelerden biri olarak, en büyük sıkıntılarımız olan Mogan Gölü ve Konya Yolu projeleri tamamlanacak. Bu projeler iyi bir ivme kazandı, yapılmaması için hiçbir sebep kalmadı. Zemin etütleri yapıldı ve ihale aşamasına geldi. Bundan sonra Gölbaşımızın önü açık.

EL BİRLİĞİYLE SIKINTILARI ÇÖZECEĞİZ

Yatırımcılarımızın son yıllarda gelip Gölbaşımıza yatırım yapmak istemeleri, özellikle 1 Kasım seçimlerinden sonra 5-6 yatırımcının gelip Gölbaşı’nda yatırım yapmak istediğini beyan etmesi hem Türkiyemizin istikrarı hem de Gölbaşımızın istikrarı için önemli. Sayın Yalçın Akdoğan’a, Gölbaşına gelerek şeref verdiği için teşekkür ediyorum. El birliğiyle, hep beraber Gölbaşı’ndaki sıkıntıları çözeceğiz inşallah"

HEP BİRLİKTE

Akdoğan'ın ziyaretinde konuşan Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise " İnşallah bundan sonraki  süreçte , sizlerin her zaman olduğu gibi desteklerinizle Gölbaşımızı  hakkettiği seviyelere  ve Gölbaşı Belediye Başkanımızın yapacağı hizmetlerle en iyi noktalara hep birlikte getireceğiz ." diye konuştu. 

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.