1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. AKM'DE FESTİVAL COŞKUSU
AKM'DE FESTİVAL COŞKUSU

AKM'DE FESTİVAL COŞKUSU

Atatürk Kültür Merkezi (eski Hipodrom) Alanı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel “Büyük Ankara Festivali”nin her anı dolu dolu etkinliklerle geçiyor.

A+A-

Atatürk Kültür Merkezi (eski Hipodrom) Alanı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel “Büyük Ankara Festivali”nin her anı dolu dolu etkinliklerle geçiyor.

         Yaz sıcaklarının her geçen gün kendini hissettirdiği Başkent Ankara’da tatilini geçirenlerin vazgeçilmez adresi olan Büyük Ankara Festivali Alanı’nda vatandaşlar, her gün ünlü sanatçıları dinleme imkanı buluyor.  Büyük Ankara Festivali’nin on ikinci gününde pop müziğinin güçlü sesi Burcu Güneş ile Emir birer konser verdiler.  

       Gündüzleri ayrı ayrı aktivitelerle, yarışmalarla, değişik tatlarla, gösterilerle dolu dolu geçiren Başkentliler, geceleri de ünlü sanatçıların verdiği konserlerle coşku dolu anlar yaşamaya devam ediyorlar.

          Akşamları da alanda coşkunun hiç eksik olmadığı festivalin konser sahnesine on ikinci günde ilk olarak pop müziğinin sevilen sesi Emir çıktı. Konserine ‘Tutuşmayan Kalmasın’ adlı çok bilinen şarkısıyla başlayan Emir, ‘Uzamasın Kısa Kes’, ‘Aşkın Tenime Çok Yakışacak”,  ‘Ben Sensiz Olamam’ gibi hareketli parçalarıyla da alandaki on binleri coşturdu. 

-BURCU GÜNEŞ’TEN ENFES BİR KONSER         

Emir’in ardından sahne alan pop müziğinin güçlü seslerinden Burcu Güneş ise eski ve yeni şarkılarından oluşturduğu şarkılarını  seslendirdi.  Güçlü sesi ile başarısını arttırarak devam ettiren sanatçı, konserine Başkentli hayranları için romantik şarkılarından, ‘Gül Kokusu’, ‘Güvenemiyorum Sana’, Biz Aşkı Meleklerden Çaldık’, ‘Hoşça Kal’ gibi şarkılarını söyleyerek başladı. Heyecanın ve alkışların eksik olmadığı konserde Sanatçı Güneş, sanat müziğinin sevilen  şarkıları ‘Çile’ ,’Yılları Durduracak Bir Sevgi İstiyorum’ gibi şarkılarını büyük coşku ile seslendirdi.

       Ankara’ya uzun zamandır gelmediğini ifade eden ünlü sanatçı Burcu Güneş, “Burada olmak benim için çok güzel, bunun için çok teşekkür ederim” dedi.  

Muhteşem sesi ve enerjisi, yüksek sahne performansını konser alanını hınca hınç dolduran on binlerce hayranına aktaran başarılı sanatçı Güneş,  sevenlerinin hafızalarına uzun süre çıkmayacak olağanüstü bir yaz akşamıyla damgasını vurdu.  

-ALANIN DÖRT BİR TARAFINDA ÇEŞİT ÇEŞİT KONSER

Festivalin birçok noktasında kurulan sahnelerde de yerel sanatçılardan yerel müzikler, sanat müziğinden halk müziğine, oyun havalarından birçok farklı müzik türüne kadar konserler verilirken, farklı şov grupları tarafından da ilginç gösteriler gerçekleştiriliyor.    

Deneyimli sunucu Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı konser gecelerinde, sanatçılar sahne almadan önce son 20 yılda Melih Gökçek başkanlığındaki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent’te gerçekleştirdiği hizmetler de sinevizyon eşliğinde anlatılıyor.             

Bu haber toplam 1825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.