1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Akşit seçime 6 ay kala coştu
Akşit seçime 6 ay kala coştu

Akşit seçime 6 ay kala coştu

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulunun katılımı ile bir basın toplantısı düzenledi.

A+A-

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulunun katılımı ile bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda Gölbaşı gündemi ve ülke gündemi ele alındı.

Mevcut Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın seçimden önce verdiği taahhütleri yerine getirmediğini belirten Akşit, “Dinimiz diyor ki çocuğunuza yapamayacağınız şeylerle ilgili bile yalan konuşmayacaksınız. Seçimden önce broşürler dağıttılar güzel işler yapacağına dair taahhütlerde bulundular. Ama maalesef taahhütlerini genelde gerçekleştiremedi” dedi.

Kaçak yapılarla ilgili de konuşan Akşit “Biz bir sürü önerge verdik. Ama maalesef gerekli önlemler alınmadı. Bir gariban balkon yaptığı zaman kaçak yapı diye yıkıyorsun ama gücünün yetmediği insanlara binayı yaptırıp teslim ediyorsun. Bu hak mı adalet mi?” ifadelerini kullandı.

İmar komisyonunda gerçekleşen olayları da anlatan Lütfi Akşit, “İmar komisyonuna önerge geldi birkaç tane, biz buna karşı çıktık. Ama onlar 3 kişi biz 2 kişiyiz, komisyondan geçirdiler. Ama meclise gelmeden çekmek zorunda kaldılar. Bir haksızlık olduğu zaman vicdanen rahat olmak için buna karşı çıkmak zorundayım. Bir cami yeri parka çevrilebilir mi? Allah'a şükür engelledik. Bir tane şahsın arazisi yüksek gerilim hattından başka yere verilecekti. Karşı çıktık bunu da engelledik. Ben bu konuda vicdanen rahatım” dedi.

Bu haber toplam 4115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler