1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Aksoy, belediye işçileri ile bir araya geldi
Aksoy, belediye işçileri ile bir araya geldi

Aksoy, belediye işçileri ile bir araya geldi

İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Müdürlükte çalışan işçilerle birlikte kahvaltı yapan Aksoy, çalışanların sorunlarını da dinledi.

A+A-

 

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, belediyede çalışan işçilerin sorunlarını yakından takip ettiğini ve çok iyi bildiğini belirterek, “Bende sizler gibi Gölbaşı’nın çocuğuyum. Uzun yıllardır da siyaset yapıyorum. Arkadaşlarımız ile birlikte bir yola çıktık. Biz bir hırsın ya da koltuğun peşinde değiliz. Gölbaşı’na daha iyi nasıl hizmet edebiliriz, bunun hesabını yapıyoruz. Nasip olur da 31 Mart’ta Gölbaşı halkı bizi tercih ederse, sizlerle beraber ilçemize hizmet edeceğiz. Sizlerin hangi sıkıntıları yaşadığını iyi biliyorum. Göreve gelirsek bu sıkıntıları aşacağız” dedi.

Kimsenin rızkıyla oynamayacağız

Başkan Adayı Aksoy; çalışan, işini yapan kimseyi işten çıkarmak gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade ederek, “ Bizler de maaşı ile geçinen insanlarız. Göreve geldiğimizde kimsenin rızkıyla oynamayacağız. Sizlerin çocukları da aileleri de bize emanet. Bu konuda hiçbir tereddüdünüz olmasın.” Şeklinde konuştu.

Belediye işçileri yaşadıkları sıkıntıları Aksoy ile paylaşarak, yeni dönemde bu sorunların yaşanmaması temennisinde bulundular ve Aksoy’a başarılar dilediler.  

Bu haber toplam 2083 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.