1. HABERLER

  2. Aktay ve Ballı ailesinin Acı günü
Aktay ve Ballı ailesinin Acı günü

Aktay ve Ballı ailesinin Acı günü

Mehmet Aktay Dayısını, Münür Ballı DEdesini kaybetti.

A+A-

Sanayi Esnaf Kooperatifi Başkanı Mehmet Aktay, sanayinin sevilen esnaflarından birisi olan dayısı Satılmış Ünal’ı kaybetmenin acısı ile sarsıldı.
63 yaşındaki Satılmış Ünal kalbindeki rahatsızlık nedeni ile tedavi görmekteyken durumunun ağırlaşması üzerine Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ancak burada tedavi gördüğü esnada kalbi yaşadığı rahatsızlığa daha fazla dayanamayan Satılmış Ünal hastanede hayata gözlerini yumdu.
Acı haber ile Satılmış Ünal’ın ailesi yıkılırken, merhumun cenazesi 26.11.2011 Cumartesi günü öğlen namazına müteakip Gerder mezarlığında defnedildi.
Cenaze namazına Satılmış Ünal’ın çok sayıda yakını ve dostları gelirken, Ünal’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

Münür Ballı’nın dedesi vefat etti

Göl-Bir-Der Başkanı Münür Ballı’nın dedesi Halil Ballı vefat etti. Geçirdiği rahatsızlık sonucu 88 yaşında hayata gözlerini kapayan Halil Ballı, öğlene namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karaali Mahallesi’nde sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Münür Ballı’yı bu acı günüde sevenleri de yalnız bırakmadı. Siyaset ve iş dünyasından birçok isim cenazeye katılarak Ballı Ailesine taziye dileklerinde bulundular.  

Bu haber toplam 2645 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.