1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alex Brezilya'ya gidiyor
Alex Brezilya'ya gidiyor

Alex Brezilya'ya gidiyor

Cruzeiro'nun patronu Tavares, Alex için Fenerbahçe ile resmi görüşmelere başladıklarını bildirdi

A+A-

Fenerbahçe ile yollarını ayırma noktasına gelen Alex de Souza'ya, Brezilya'nın en önde gelen kulüplerinden Cruzeiro resmen talip oldu. Cruzeiro, 2002-2004 yılları arasında mavi-beyazlı formayı giyen Alex için Fenerbahçe ile görüşmelere başladığını duyurdu.

BENİ BURADAN HEMEN ALIN

Kulüp Başkanı Gilvan de Pinho Tavares, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, 35 yaşındaki Alex'in her an Fenerbahçe'den ayrılarak, eski takımına geri dönebileceğini söyledi. Milliyet gazetesinden Mehmet Çiftçi'nin haberine göre; Tavares, "Alex ile temasa geçtik. Fenerbahçe ile Mayıs ayına kadar sözleşmesi var, ancak bize, 'Beni hemen buradan alın, artık dönmek istiyorum' mesajını iletti. Biz de vakit kaybetmeden harekete geçtik" dedi.

ALEX BİZİM İDOLÜMÜZ

Brezilya'dan başka kulüplerin de Alex'i kadrolarına katmak istediklerini kaydeden Başkan Tavares, "Ancak Alex, Cruzeiro'ya dönmek istiyor. Çünkü Alex kulübümüzün sembol isimlerinden biridir. Ona yeniden Cruzeiro forması giydirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİNİ FESH EDECEK

Brezilya basını ise Alex'in sözleşmesini fesh etmek için Fenerbahçe ile görüştüğünü ileri sürdü. Sarı-lacivertli kulübün, Alex'e zorluk çıkarmayacağını savunan gazeteler, tecrübeli futbolcunun 9 yıl sonra ülkesine dönmesinin artık an meselesi olduğunu yazdı.

GÖCEK'TE STRES ATIP KARAR VERECEK

Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman'la bir süredir ciddi sorunlar yaşayan Alex de Souza, iki günlük izinden yararlanarak asla ayrılmadığı çocuklarını bile yanına almadan eşi Daiane ile birlikte Göcek'e gitti.

Kiraladığı 14 metrelik Fenerbahçe bayraklı bir yatla 2 gün 2 gece Göcek koylarında kalan Brezilyalı yıldız, hayatına yön veren eşiyle birlikte gelecek planlaması yaptı. Göcek koylarında stres atan De Souza çiftinin yanında sadece yatı kullanan bir kaptanın bulunduğu bildirildi.

Bu haber toplam 3616 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.