1. HABERLER

  2. Aleyhte çalışanlar bugün baştacı oldular
Aleyhte çalışanlar bugün baştacı oldular

Aleyhte çalışanlar bugün baştacı oldular

Aleyhte çalışanlar bugün baştacı oldular

A+A-

Seçim öncesi Ak Parti’den 900 üye  istifa etti iddiasını gündeme taşıyan Belediye Basın Bürosu’nda görevli bazı personeller, hala görevine devam ettiği öğrenildi

Gölbaşı Belediyesi Bürosunda görevli bazı personellerin dönem içerisinde, belediyedeki görevlerinin yanı sıra ulusal haber ajanslarının da temsilciliği aldığı öğrenilirken, bu görevlerin seçim öncesi Ak Parti hakkında fason haberler yapılmakta kullanıldığı öne sürüldü.

SEÇMENİN İRADESİ ETKİLENMEYE ÇALIŞILMIŞTI…

Bu personellerin, seçim öncesi seçmenin hür iradesini ve vicdanını etkilemek için yapılan fason haberleri de ülke gündemine taşıdığı öne sürülürken, fason istifa haberleri, paralel yapı merkezli basın organlarının büyük ilgisini çekmiş ve bu fason haberler bir çok ulusal siteye ve gazeteye de manşet olmuştu.

KARAASLAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise fason haberlere karşı açıklama yapmak zorunda kalmış ve Ak Parti’den 900 civarında bir istifa olmadığını kamuoyuna açıklamıştı. Ak Parti’den 900 istifa haberlerini ulusal gündeme taşıyan bu temsilciler, Karaaslan’ın açıklamasını ulusal basına taşımamıştı.

GÖREVİNLERİNE DEVAM EDİYORLAR

Seçim öncesi Ak Parti’nin başarısını engellemek için yapılan bazı operasyonlarda katkısı bulunan bu personellerin,  seçim sonrası Belediye Basın bürosundaki görevine devam ettikleri öğrenildi.

Bu haber toplam 2738 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum