1. HABERLER

  2. Ali Barış: Yaradanın da hesabı var.
Ali Barış: Yaradanın da hesabı var.

Ali Barış: Yaradanın da hesabı var.

Gölbaşı'nın sevilen esnaflarından Ali Bariş, her sorun için sebepsiz yere Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı suçlayanlara sert çıktı.

A+A-

Gölbaşı'nın sevilen esnaflarından Ali Barış her sorun için sebepsiz yere Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı suçlayanlara sert çıktı. Sosyal medya hesabından bazı paylaşımlarda bulunan Bozkurt " Allah var korkun bir gün yaradanın da hesabı var." ifadelerini kullandı.

İşte Ali Barış'ın o açıklamaları;

Günlerdir pis lağım kokusu gibi kokudan duramıyoruz. Neticede gölde patlama olmuş gittim göle milyonlarca balık ölmüş kimi can çekiştiriyor üzüldüm.

153 aradım netice yok ve günlerdir araştırıyorum neticede  Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız söz verdi.  Nasıl olur temizlenmez dedim? Ve arkasından 74 parsel denilen bir ortam cıktı. Bunu da bilmezdim öğrettiler.

Kimseyi suçlamıyorum işim de olmaz suç bizim nedeni Gölbaşılı ve Ankaralı ve de yaşadığımız ortamda büyümeyen ve bizlerin yaşantısını havasını koklamayanları başımıza getiriyoruz.

Sonuç bu göl ölmüş. Kimin umurunda! Belediye başkanımızın yanında kimse yok sanki babasının gölü. Yapılan temizlik ona garezi var gibi. Yoksa kimsenin hesabı yoksa neden yardımcı olmuyorlar yıllarım bu partide geçti. Neticede Gölbaşı sevgimizi geçemez. Ömrüm burada geçti soyumun da doslarımın da ömrü burada. Ne kadar hizmet o kadar size hezimet biz insanız eşimizi dostumuzu iyi biliriz. Seçtiğimiz başkanımızın da kefiliyiz ona kul hakkını bilir öyle bir dosttur. Gölbaşı ve Gölbaşılı için hizmetinde sınır yok o ne derse ne yaparsa haklıdır.  Arkasındayız vekillerimize ona göre gelin oy istemeye Allah var korkun bir gün yaradanın da hesabı var.  Düşünün mal mülk boş deriz arkasından koşar gideriz Gölbaşını seven paylaşsın.

Bu haber toplam 3153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.