1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ali ihsan Okman muhtar adayı oldu
Ali ihsan Okman muhtar adayı oldu

Ali ihsan Okman muhtar adayı oldu

Gölbaşı’nın genç işadamlarından Ali İhsan Okman Velihimmetli Mahallesi muhtar adayı oldu.

A+A-

Gölbaşı’nın genç işadamlarından Ali İhsan Okman Velihimmetli Mahallesi muhtar adayı oldu. ‘Doğup büyüdüğüm yaşadığım ata toprağıma hizmet etmek için göreve talip oldum.” Diyen Ali İhsan Okman seçilmesi halinde 7/24 mahalle halkının hizmetinde olacağının sözünü verdi.

İYİ HİZMET HERKESİN HAKKI

31 Mart yerel seçimleri belediye başkan adaylarının konuşulduğu kadar muhtar adaylarıyla da kendinden söz ettiriyor. Velihimmetli de muhtarlık yarışı devam ederken mahallenin genç ve tecrübeli isimlerinden Ali İhsan Okman ‘İyi hizmet herkesin hakkı’ sloganıyla ‘Bu yarışta ben de varım’ dedi.

DAHA YAŞANILABİLİR BİR VELİHİMMETLİ İÇİN

Genç olmanın verdiği sinerjiyle mahallesine hizmet etme aşkının olduğunu ifade eden Ali İhsan Okman “Velihimmetli mahallesi bizim ata topraklarımız. Ben de bana gelen talepler doğrultusunda doğup büyüdüğüm yaşadığım topraklarıma hizmet etmeyi bir borç biliyorum. Seçilmem halinde mahallemle ilgili yol, su, elektrik, sosyal alanlarda tüm projelerin takipçisi olacağım. Mahallemizin daha yaşanabilir olması için elimden geleni yapacağım.” Dedi.

7/24 MAHALLELiNiN HiZMETiNDE OLACAĞIM

Seçilmesi halinde mahalle halkının 7/24 hizmetinde olacağının sözünü veren Ali İhsan Okman “Mahallemizin sorunları ve ihtiyaçları konusunda yeterli bilgiye sahip olduğum inancındayım" dedi. Okman açıklamasına mahallelimizin bize teveccüh göstermesi halinde güzel çalışmalara imza atacağız eklemesi de yaptı.

Bu haber toplam 5808 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.