1. HABERLER

  2. Altay'dan 10 Kasım Mesajı
Altay'dan 10 Kasım Mesajı

Altay'dan 10 Kasım Mesajı

TÜGEF Gölbaşı Şube Başkanı Onur Altay, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 73. yılında rahmet ve şükranla andıklarını söyledi.

A+A-

TÜGEF Gölbaşı Şube Başkanı Onur Altay, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 73. yılında rahmet ve şükranla andıklarını söyledi.

Altay, 10 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ebedi Başkomutan, güçlü Lider, Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 73. yılında O’nu rahmet ve şükranla anıyoruz. Atatürk’ün eseri olan Türkiye Cumhuriyetini O’nun işaret ettiği yolda ilelebet yaşatmak her Türk vatandaşının görevi, birinci önceliğidir. Ölüm yıldönümlerinde O’nu anarken fikir ve eserleri üzerinde yeniden düşünmeli, güncelliğini ve değerini hiçbir zaman kaybetmeyen temel felsefesini iyi anlamalıyız. Kurtuluş yıllarındaki zor şartlarda bir milletin nasıl küllerinden yeniden doğduğunu bunu nasıl başardığını iyi anlamalı, güçlü bir liderle nelerin , nasıl başarılacağını Atatürk’ün hayatından öğrenmeliyiz.Birlik ve beraberliğin getirdiği başarılar ve kurulan Cumhuriyette, muasır medeniyete ulaşma idealinin rehberliği, O’nun hayatında vardır.Günümüzde ne mutlu ki Atatürk’ün idealleri güçlü millet anlayışıyla gerçekleşiyor. Hedefler sürekli büyütülüyor, 2023 vizyonuyla dünyanın 10. Büyük ekonomisine doğru yol alınıyor. Bu durum bizlere emanet edilen demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını da 74 milyonuyla refah dünyasının sürekli artmasına, yükselmesine vesile oluyor. Böylece tarihin ihtişamlı sahifelerini dolduran türlü medeniyetlere doğru hızla gidiliyor. Unutmamalıdır ki birlik ve beraberlikle başarmayacak hiçbir şey yoktur. Medeniyet yolunda güçlenme yolunda önümüze çıkan terör engeli de yine birlik ve beraberlikle aşılacaktır. 74 milyon insanımızla huzur içerisinde kardeşlik duygularıyla aşılacak her engel bizi daha yüceltecek, Atatürk’ün ideallerindeki Türkiye Cumhuriyetine ulaşılacaktır.Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyeti daha yükseklere taşımak konusunda kararlı olduğumuzu kesin ve net olarak ifade ederken 73. Ölüm yıldönümünde o büyük insanı rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Bu haber toplam 1874 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.