1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ALTGEÇİTLERE ÖZEL BAKIM VE TEMİZLİK
ALTGEÇİTLERE ÖZEL BAKIM VE TEMİZLİK

ALTGEÇİTLERE ÖZEL BAKIM VE TEMİZLİK

ALTGEÇİTLERE ÖZEL BAKIM VE TEMİZLİK

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi, yaklaşan kış ayları öncesinde trafiğin yükünü azaltan alt geçitlerde bakım ve onarım hizmetlerini yoğunlaştırdı. Altgeçitlerdeki aydınlatma sistemlerini gözden geçirerek eksikliklerini gideren ekipler, bir taraftan da temizlik faaliyetlerini sürdürüyor.

 

-TÜNELLERDE BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Alt geçitler ve tünellerde rutin temizlik ve bakım faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kış ayları öncesinde bu hazırlıklarına hız verdi. Alt geçitlerde sürücülerin gündüz ve gece görüş güvenliğinin tehlikeye düşmemesi için aydınlatma hizmetlerinin bakımına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi ekipleri, altgeçitlerde yanmayan arızalı lambaları yenileri ile değiştiriyor.

Çalışmaları trafiğin yoğun olmadığı 10.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirdiklerine dikkat çeken yetkililer, Başkent’teki trafik sisteminde akıcılığı sağlayan altgeçitlerde aydınlatma sistemlerinin büyük önemi olduğuna dikkat çekti.

 

-TEMİZLİK HİZMETLERİNDE BÜYÜK KOLAYLIK

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi ekipleri, alt

geçitlerde temizlik hizmetlerini de sürdürüyor. Kent Estetiği Dairesi yetkilileri, altgeçitlerde bakım ile birlikte temizliğe de önem verdiklerini ve düzenli aralıklarla tüm alt geçitlerde Tünel Yıkama Makinası gibi gelişmiş aletlerle temizlik hizmetlerinin de gerçekleştirildiğine dikkat çektiler.

 

Bu haber toplam 1395 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.