1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Amrabat taraftara seslendi
Amrabat taraftara seslendi

Amrabat taraftara seslendi

Galatasaray'ın yeni transferi Nordin Amrabat Twitter üzerinden taraftarlara mesaj gönderdi.

A+A-

 

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucu transferini tamamladığı Faslı oyuncu Nordin Amrabat, kendisine ait Twitter hesabından sarı-kırmızılı taraftarlara seslendi.

HAYALLERİM GERÇEKLEŞTİ

Fas Milli Takımı ile 2012 Londra Olimpiyat Oyunları için kampta olduğunu belirten Amrabat; "Sonunda transferim tamamlandı. Çok zor zamanlar geçirdim. 3 kulüp anlaştı! Benim için kolay zamanlar değildi." sözlerini kullandı.

Hayallerinin gerçekleştiğini dile getiren Amrabat; "Şunu bilmenizi isterim ki bu bir rüyanın gerçekleşmesi gibi... Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.

TERİM GURURU

Sözlerini transferinde pay sahibi olan isimlere teşekkür ederek devam eden Amrabat; "Özellikle; Başkan Aysal, A.Albayrak [53 Rize :)))], Fatih Terim ve Bülent Abi'ye teşekkür ediyorum. Fatih Terim'le çalışacağım için çok gururluyum." dedi.

GALATASARAY TEK AŞK

Son olarak Galatasaray taraftarlarına seslenen 25 yaşındaki kanat oyuncusu; "Türk Telekom Stadı'nda oynamak için sabırsızlanıyorum. Teşekkürler Galatasaraylılar, teşekkürler Galatasaray. Tek aşk!" cümlelerini kullandı.

Bu haber toplam 2130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.