1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Ankara Festivali'nde nikah ve sünnet şöleni
Ankara Festivali'nde nikah ve sünnet şöleni

Ankara Festivali'nde nikah ve sünnet şöleni

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Temmuz- 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali”, geleneksel hale gelen toplu nikah ve sünnet şölenine de ev sahipliği yapacak.

A+A-

 Atatürk Kültür Merkezi (Eski Hipodrom) alanında, hepsi birbirinden ünlü 22 yıldız sanatçıyı ve ünlü gösteri gruplarını Başkentlilerle buluşturacak olan Festival’de, konuklar, müzik ziyafetine ve eğlenceye doyacak. Tüm masrafları Büyükşehir tarafından karşılanan ve her yıl geleneksel olarak yapılan toplu nikah ve sünnet şöleni de mutluluk dolu bir akşam yaşatacak.

 

-ÇOCUKLAR, GÜLŞEN VE İSMAİL TÜRÜT İLE COŞACAK

  Festivalin sekizinci günü olan 5 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek büyük sünnet şöleninde, Gülşen ve İsmail Türüt sahne alacak. Büyükşehir tarafından hiçbir ücret alınmadan sünnet ettirilen çocuklara, sünnet elbiselerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verilecek. Anlaşmalı hastanelerin hijyenik ameliyathanelerinde, genel cerrah eşliğinde uzman ekip tarafından sünnet edilen çocuklar, düzenlenecek sünnet töreniyle, doyasıya bir heyecan yaşayacak.

 

-NİKAHLARINDA ÜNLÜLER SAHNE ALACAK

  Linet , Seccad Mehmedi ve Nihat Doğan’ın sahne alacağı festivalin son günü olan 6 Ağustos Pazar günü nikahları kıyılacak çiftler de muhteşem bir düğün töreniyle dünyaevine girecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından, düğün masraflarını karşılamakta güçlük çeken gençlere destek olmak amacıyla her yıl gerçekleşen nikah töreninde, çiftlere gelinlik ve damatlığı verilecek, ayrıca koltuk takımı hediye edilecek.

  Ankaralıların müzik ziyafetine doyacağı, aktivitelerle, gösterilerle eğleneceği, Büyükşehir birim çadırları ve yöresel ürünlerin satıldığı alışveriş stantlarını gezip zaman geçireceği Büyük Ankara Festivali’nde, vatandaşlar, düğünlerde de çiftlerin mutluluklarına ortak olacaklar.

Bu haber toplam 1899 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.