1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankara'da ahlaksız eylem
Ankara'da ahlaksız eylem

Ankara'da ahlaksız eylem

Ankara'da ahlak anonsunu, ahlaksızlık yaparak protesto ettiler.

A+A-

Ankara'da ahlak anonsunu, ahlaksızlık yaparak protesto ettiler. CHP Milletvekili Levent Gök'ün Meclis'te verdiği soru önergesinin ardından Kurtuluş Metrosu'nda bir araya gelen marjinal gruplar büyük bir ahlaksızlığa imza attı. Metro istasyonuna gelen marjinal gruplar sokak ortasında çoluk çocuğa aldırmadan dudak dudağa öpüştü.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

SOKAK ORTASINDA REZALET

Metro istasyonuna gelen eylemciler herkesin gözü önünde öpüştü. Bir grup gencin yaptığı uygunsuz hareketler nedeni ile Kurtuluş Metro İstasyonu'nda'ahlak kurallarına uyunuz'şeklinde bir anons yapılmıştı. CHP'li vekil Levent Gök de anonsla ilgili olarak Meclis'te soru önergesi vermişti. CHP'li vekilin verdiği önergenin ardından bazı marjinal gruplar provokasyon için sahneye çıktı. Sosyal medyada örgütlenen eylemciler Kurtuluş Metro İstasyonu'nda öpüşme eylemi yaptı.

EŞCİNSEL ÇİFTLER DE VARDI

Ancak rezalet bunun da son bulmadı. Öpüşme eylemi Metro istasyonunun haricinde sokağa da taştı. Çiftler sokak ortasında herkesin gözü önünde öpüştü. Eylemcilerin arasında eşcinsellerin de olduğu gözlendi. Bazı eşcinsel çiftler çevredeki insanlara aldırmadan erkek erkeğe öpüştü.

Ahlaksız eyleme çevrede bulunan vatandaşlar tepki gösterdi. Ancak eylemci grup ellerindeki prezervatifi sallayarak çirkin eylemi sürdürdü.

BEYAZ HABER CHP'Lİ VEKİLE SORDU: SİZ METRODA ÖPÜŞÜR MÜYDÜNÜZ?

Beyaz Haber, Ankara Metrosu'nda yapılan ahlak uyarısını Meclis'e taşıyan CHP'li vekil Levent Gök'e 'Siz Metroda öpüşür müydünüz?' diye sordu.

CHP'li vekil kaçamak cevaplar vererek "Bu konuda yorum yapmayacağım vatandaşların kendi başlarına karar verip yaptıkları bir eylem. Yani benimle alakası yok. Yurttaşların kendi doğal tepkisi. O yüzden bilgim de yok. Ben de basından öğrendim" dedi.

Gök,'Siz olsaydınız kamuya açık alanda öpüşür müydünüz?' Sorusuna da;

"Bu soru, o soru önergesinin karşılığı değil. O önergelerin cevabı gelsin değerlendiririz. Bu sorular gündemimizde de değil önce o soruların cevabını bekleyelim" cevabını verdi.

KAYNAK: BEYAZ GAZETE.COM

Bu haber toplam 4135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.