1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ankara'da ki Dernek ve STK'lardan Melih Gökçek'e Destek Yağmuru Devam Ediyor
Ankara'da ki Dernek ve STK'lardan Melih Gökçek'e Destek Yağmuru Devam Ediyor

Ankara'da ki Dernek ve STK'lardan Melih Gökçek'e Destek Yağmuru Devam Ediyor

Ankara'da ki Dernek ve STK'lardan Melih Gökçek'e Destek Yağmuru Devam Ediyor

A+A-

Ankara'da ki Dernek ve STK'lardan Melih Gökçek'e Destek Yağmuru Devam Ediyor

 

Ankara’da faaliyet gösteren çeşitli hemşehri dernekleri ile bazı sivil toplum kuruluşları büyükşehir belediye başkanı melih gökçek’i makamında ayrı ayrı destek ziyaretlerini sürdürdüler.. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek heyetler halinde gerçekleşen ziyaretlerde dernek temsilcisi ve üyelerinin istek ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturulması konusunda talimat verdi.

 

Geçtiğimiz hafta sonunda 34 Platform Derneği’nin ziyaretinin ardından bu hafta sonu da hemşehri dernekleri ve sivil toplum örgütleri Başkan Gökçek’i makamında ziyaret etti.

 

Çankırı Orta Dernekleri Birliği, Çankırı Şabanözü Köy Dernekleri Federasyonu, Es-Av Erzurum Vakfı, Keçiören Müteahhitler Birliği, Çubuk Karaağaç Derneği, AŞTİ Kooperatif ve Otobüsçüler Derneği ile Birlik Vakfı Başkan ve üyeleri Başkan Gökçek’i heyetler halinde ayrı ayrı makamında ziyaret ederek çeşitli değerlendirme ve talepte bulundular.

 

 Başkan Gökçek Çankırı Orta Dernekleri Birliği ile Çankırı Şabanözü Köy dernekleri Federasyonu Başkan ve üyelerini kabulünde “kardeş kent” ilan ettikleri Çankırı’ya yaptıkları yatırımları anlattı. Başkan Gökçek’in diğer ziyaretçisi hemşehri dernekleri ise Çubuk Karaağaç Derneği ile Es-Av Erzurum Vakfı oldu.

 

Melih Gökçek ayrıca Keçiören Müteahhitler Birliği, AŞTİ Kooperatif ve Otobüsçüler Derneği Başkan ve üyelerini de kabul etti.

 

Gökçek ziyaretlerde dernek temsilcisi ve üyelerin görüş ve önerileri ile taleplerini dinledi.

 

Gökçek talep ve istekler konusunda ilgili bürokratlarını arayarak yapılabilecekler konusunda girişimlerin başlatılması talimatını verdi. Hemşehri dernekleri temsilcileri ve üyeleri ilgili ve desteklerinden dolayı  Gökçek’e teşekkür ettiler.

 

Ziyaretler sırasında Başkan Gökçek salonda bulunan dev ekranlı bir televizyondan konuklarına Ankara’da gerçekleştirecekleri projelerle ilgili sunumlar da yaptı. Ziyaretçileri arasında yer alan 6 yaşındaki Tuncay Ahi’ye Başkan Gökçek oyuncak hediye etti.

 

Heyetlerin hatıra fotoğrafları taleplerini de geri çevirmeyen Başkan Gökçek, ziyaretçilerine belediyenin yeni yıl takvimini ve çeşitli kitapları hediye etti.

 

Melih Gökçek’e Derneklerin ziyaretleri sürecek.

Bu haber toplam 1784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.