1. HABERLER

  2. Ankaragücü maçında kavga çıktı!
Ankaragücü maçında kavga çıktı!

Ankaragücü maçında kavga çıktı!

Bir taraftarın Ankaragücü eski başkanlarından Mehmet Yiğiner ile yaptığı tartışma kavgaya dönüştü. Ardından protokol tribünündeki masalar, sandalyeler, bardak ve tabaklar havada uçuştu.

A+A-

Bir taraftarın Ankaragücü eski başkanlarından Mehmet Yiğiner ile yaptığı tartışma kavgaya dönüştü. Ardından protokol tribünündeki masalar, sandalyeler, bardak ve tabaklar havada uçuştu. Bir taraftarın başına porselen çay fincanı isabet etti. Acı içinde kıvranan taraftara yanındaki yardım ederek, kavga mahallinden uzaklaştırdı.

Olaylar büyüyerek diğer tribünlere sıçradı. Çevik Kuvvet Polisleri, olayları yatıştırmak için tribünlere biber gazı ve plastik mermilerle müdahale etti.


Yaklaşık 15 dakika süren kavga nedeniyle tribün savaş alanına döndü. Daha sonra Mehmet Yiğiner ile tartışıp, kavga eden taraftar, tekrar tribüne gelerek eski başkandan özür diledi. Taraflar birbirine sarılarak, ortalığın yatışmasını sağladı.

Maçın ikinci yarısı, yaşanan bu olay nedeniyle 5 dakika geç başladı. Maç sonunda Ankaragücü rakibini 1-0 mağlup ederek sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Öte yandan karşılaşma 19 Mayıs Stadı zemininin tadilatta olması nedeniyle Gölbaşı ilçe stadından oynandı.

Bu haber toplam 2635 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.