1. HABERLER

  2. Ankaragücü yönetimine teşekkür
Ankaragücü yönetimine teşekkür

Ankaragücü yönetimine teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü'ne sağladığı desteklerden dolayı kendisine teşekkür eden ve "borçlarının Ahmet Gökçek döneminde yapılandırıldığını" açıklayan Kulüp yönetimine, Twitter'dan teşekkür etti.

A+A-

Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun söz konusu açıklamasını, link vererek  Twitter’dan paylaşan Başkan Gökçek, “Ön yargılı olanlar mutlaka okumalı. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp” dedi.

         Başkan Gökçek ve Ankaralı işadamlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun açıklamasında şöyle denildi:

"Mevcut sorunların ortadan kaldırılması için samimi bir gayretle çalışan Yönetim Kurulumuz, bir yandan da Kulübümüzün yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmesi ve yarışmacı bir takım oluşması için olağanüstü gayret sarf ederek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek ve Ankaralı işadamlarının destekleriyle, kısmen de olsa, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulması sağlanmıştır.

Eski Kulüp Başkanımız Ahmet Gökçek, kendi dönemine ait yaklaşık 22 trilyon (22 milyon TL) tutarındaki vergi borcunu üstlenip yapılandırmıştır. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden Kulübümüze yaklaşık olarak yasal kurallar çerçevesinde 3,5 milyon civarında yardım yapılmıştır” diye açıklamada bulundu.

 

-"2,5 MİLYON CİVARINDA KAYNAK SAĞLANDI"

Başkan Gökçek ve Ankaralı işadamları öncülüğünde kaynak sağlanarak, Ankaragücü’nün transfer yasağının kaldırıldığı belirtilen açıklama şöyle sürdürüldü:

“Yine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek öncülüğünde Ankaralı işadamlarından 2,5 milyon civarında kaynak sağlanmış ve bu da transfer yasağının kaldırılmasında kullanılmıştır. Futbolcu alacakları, FİFA taksitleri, maç başları, primler, personel ve cari giderler gibi harcamalar, hiçbir geliri olmayan Kulübümüze aylık 1 trilyon (1 milyon TL) civarında bir sorumluluk getirmektedir.

Bu şartlarda, her zaman olduğu gibi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'in desteğine ihtiyaç duymaktayız. Melih Başkan'ın, önümüzdeki günlerde Kulübümüze Büyükşehir Belediye Meclisi'nden yardım yapacağını umut ediyoruz. Bununla birlikte Büyükşehir Belediyesi ile iş yapan müteahhitler de yine Melih Başkanımızın öncülüğünde çok kısa bir süre içinde Kulübümüze yardım yapacaklarının sözünü vermişlerdir. Ankaragücü taraftarı, yapılan hiçbir iyiliği karşılıksız bırakmaz ve gerektiği gibi de takdir eder. Melih Başkanımıza ve Kulübümüze destek olan Ankaralı işadamlarımıza teşekkür ediyoruz."

Bu haber toplam 2114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.