1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankaralı Namık 7. kattan düşürek hayatını kaybetti
Ankaralı Namık 7. kattan düşürek hayatını kaybetti

Ankaralı Namık 7. kattan düşürek hayatını kaybetti

Ankaralı Namık ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu oturduğu apartmanın 7'nci katından düşerek hayatını kaybetti.

A+A-

Olayın intihar mı, yoksa kaza sonucu mu meydana geldiği araştırılıyor. 

MADDİ SIKINTILAR ÇEKİYORDU

Bir dönemin en çok dinlenen sanatçılarından olan Ankaralı Namık'ın son günlerde maddi sıkıntı çektiği gündeme gelmişti.Oturduğu apartmanın 7. katından düşen Ankaralı Namık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. ''Ankaralı Namık'' ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Uğurlu bu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten 7. Kattan yere düştü.

Ağır yaralanan Uğurlu, ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın kaza mı ya da intihar mı olduğu araştırılıyor. 

ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Ankaralı Namık, 6 yaşında eline aldığı sazı ile önceleri Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakaplarıyla tanınmaya başlayan, ancak asıl şöhreti Ankaralı Namık adıyla kazanan, gerçek adı Namık Uğurlu olan sanatçıdır. Ankaranın şimşir kaşıklarla müzikleri yapılan havalarına, esprili sözleri de ekleyerek,müziğin ülkenin her tarafına yayılmasında büyük katkısı olmuştur.
 
İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış. 
 
Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.

Bu haber toplam 3086 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.