1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Ankaralılar piknik alanlarına akın etti
Ankaralılar piknik alanlarına akın etti

Ankaralılar piknik alanlarına akın etti

Ankara’da aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin park ve rekreasyon alanlarını doldurdu. Mangal yakan, tekne turuna binen, balık avlayan, gölde hayvanları besleyen Başkentliler, keyifli bir hafta sonu geçirdi.

A+A-

Ankara’nın önemli rekreasyon alanlarından Mavi Göl’e gelen Başkentliler, göl kenarındaki ağaçların gölgesinde serinleme fırsatı bulurken, piknik yapmanın zevkini çıkardı.

     Hafta sonu tatilini fırsat bilen, şehrin gürültü ve stresinden uzaklaşan aileler, kamelyalarda piknik masalarını doldururken, çocuklar da top oynayarak, bisiklete binerek, göl kenarındaki ördeklere yiyecek vererek, oyun gruplarında oyuncaklarda oynayarak doyasıya bir gün geçirdiler.

       Mavi Göl’e aileleri, arkadaşları ve çocuklarıyla gelen Başkentlilerden bazıları duygularını şöyle dile getirdiler:

         İbrahim Demirel (58) : Eşim, çocuklarım ve torunlarımla birlikte geldik, daha önce de Mavi Göl’e defalarca gelmiştik. Gölüyle, yeşilliğiyle çok güzel bir yer. Şehrin kalabalığından biraz olsun uzaklaşmak istedik.

         Naim Varlı (73) : Eşim Bedriye hanım ile ilk kez geliyoruz. Mavi Göl çok güzel, göl var, tabiat var, güvenli, temiz bir yer.

         Cengiz Yalçın (35) : Ablam, annem, eşim ve çocuklarımla buradayız.  Mavi Göl’e genelde balık tutmak ve piknik yapmak için geliyoruz.

        Ömer Sandal (60) : Belçika’da yaşıyoruz, Ankara’da da evimiz var. Her yaz, 6 ayı Türkiye’de geçiriyoruz.  Belki 5-10 sefer de buraya geliyoruz.  Yakın olması, gölün bulunması ve güzelliği için tercih ediyoruz.

 

Bu haber toplam 1977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.