1. HABERLER

  2. Ankara'nın en temiz havuzu Gölbaşı'nda
Ankara'nın en temiz havuzu Gölbaşı'nda

Ankara'nın en temiz havuzu Gölbaşı'nda

Gölbaşı Belediyesi Rauf Denktaş kapalı yüzme havuzu Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda yine tam not aldı. Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda Gölbaşı Belediyesi, havuzun temizliğini tescilletti

A+A-

Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ayda bir yapılan ve bir yıl boyunca kontrol edilen havuz denetimlerinde, Gölbaşı Belediyesi Rauf Denktaş kapalı yüzme havuzunun kalitesi tartışılmaz hale geldi. Denetimlerde havuzların kalite standartlarına uygunluğunu, havuz hijyenini ve havuz suyu kalitesini kontrol eden yetkililer, Gölbaşı Belediyesi’ne bağlı Rauf Denktaş Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi yine tam not verdi. Tesisleri en ince ayrıntısına kadar inceleyen ekipler havuza suyunun yanı sıra tesislerin genel temizliğini de detaylı bir şekilde kontrol ederek havuza geçer not verdi.

HİJYEN ÖNEMLİ

Halkın sağlığının öncelikli olduğuna vurgu yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih  Duruay, "Her yönüyle sağlıklı ve huzurlu bir ilçe de yaşamak her vatandaşın hakkıdır. Bu yüzden sağlık ve spor alanında yapmış olduğumuz tüm hizmetleri titizlikle yerine getiriyoruz. Çünkü halkın sağlığı her şeyden önemlidir. İnsanlar bir spor merkezine geldiğinden, spor yapıyor, havuza giriyor. Bunları sağlıklı yaşamak için yapıyorlar, sağlıklarından olmak için değil” diye konuştu.

7’den 70’e sağlıklı yaşam

Yetişkin, çocuk, engelli yüzme kurslarının da verildiği kompleksde, grup dersleri ile hiç yüzme bilme bilmeyenler bile kısa sürede yüzmeyi öğreniyor. Tesislerde ayrıca uzman eğitmenler eşliğinde plates, step, , zumba, crunchburn(karın egzersizi) programlarına katılma fırsatı bulan vatandaşlar hem stresten hem de fazla kilolarından kurtuluyor.Şimdiden vatandaşların gözde mekanları arasına giren tesisde hijyen birinci planda tutulurken öğretmenlerin yanı sıra profesyonel cankurtaranlar olası kazaları önlemek için görev yapıyor.

YENİ TESİSLER 2016 YILINDA

Başkan Fatih Duruay “Vatandaşlarımızın memnuniyeti de bizleri oldukça gururlandırıyor. Bu tür tesisleri daha da geliştirerek 2016 yılı projelerimizde ilçemiz ihtiyaçlarını giderebilecek şekilde inşa edeceğiz’ İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 6179 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.