1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankara'ya yıldız yağacak
Ankara'ya yıldız yağacak

Ankara'ya yıldız yağacak

Ankara Shopping Fest 7 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Festivalde yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra ünlü sanatçılar da sahne alarak şarkılarıyla Ankara gecelerini canlandıracak.

A+A-

Ankara Shopping Fest 7 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Festivalde yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra ünlü sanatçılar da sahne alarak şarkılarıyla Ankara gecelerini canlandıracak.

Ankara Shopping Fest’in (ASF) ikincisi 7 Haziran’da başlıyor. 3 Temmuz’a kadar sürecek festivalde AVM’ler ve cadde mağazaları, giyimden teknolojiye çok sayıda üründe yüzde 50 indirimler yapacak, birbirinden renkli etkinlikler de yer alacak. Ankara Ticaret Odası’nın Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Ankara Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği festival boyunca, Başkent alışveriş, sanat ve eğlence merkezine dönüşecek. ASF, 29 Mayıs Çarşamba akşamı gerçekleşecek açılış galasıyla başlayacak.
ATO Congresium’daki galada sanatçı Can Atilla konser verecek.

SOSYAL HAYATI DA DESTEKLEMELİYİZ

Marka oluşturmanın zaman alan bir çalışmalar dizisi olduğunu vurgulayan ATO Başkanı Salih Bezci, Ankara markası için festivalin sürekliliğini sağlamak ve marka değerini korumak için çalıştıklarını belirtti.
Alışveriş ekonomisi yaratmak kadar şehrin sosyal hayatını desteklemenin de önemine değinen Bezci, Ankara gecelerini renklendirecek konserlere bu nedenle ağırlık verdiklerini kaydetti. Bezci, “Ankara’nın sadece siyasetin değil Alışverişin de Başkenti olduğunu görmek hayaliyle çalışıyoruz. Bu hayalimiz gerçekleşinceye kadar da çalışmayı sürdüreceğiz. Her şey Ankara için” dedi.

SÜPER STAR SAHNEDE

Festival konserleri sunucu Vatan Şaşmaz’ın eğlenceli sunuşlarıyla renklenecek. İlk olarak pop müziğin divası Ajda Pekkan’ın sahne alacağı festivalde, Gülben Ergen, Berksan sevilen şarkılarıyla Ankaralılara eğlenceli saatler yaşatacak. Burak Kut, Çelik, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş, Reyhan Karaca, Harun Kolçak ile Eda ve Metin Özülkü’nün katılacağı 90’lar Partisi’nde Başkentliler, 90’lı yılların Türkçe Pop parçalarını dinleme imkanı bulacak.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Ziynet Sali ve Gökhan Tepe’nin şarkılarını seslendireceği festivalde ünlü sanatçı Seda Sayan, İsmail Türüt’le aynı gece sahne alacak. Festivalde Ebru Gündeş, Niran Ünsal, Haktan, Yıldız Tilbe, Ferhat Göçer, Bengü, Mustafa Ceceli, Sevcan Orhan, Alişan, Emre Aydın, Murat Boz, Ahmet Özhan, Gülşen, Kubat, Demet Akalın, Soner Sarıkabadayı, Yonca Lodi ve Murat Dalkılıç, Burhan Öcal, Linet, Pınar Dilşeker, Ümit Besen, Ahmet Selçuk İlhan, Işın Karaca, Rafet El Roman ve Tan, Halil Sezai, Hülya Avşar, ve Nilüfer sahne alacak. Konserler dizisi 3 Temmuz’da Serdar Ortaç konseriyle son bulacak.

222 OTOMOBİL HEDİYE

AFS’de kredi kartı ve banka kartıyla yapılan her 25 TL’lik alışveriş bir araba kazanma şansı sağlanacak. Bankalararası Kart Merkezi’nin organizasyonu ve Milli Piyango İdaresi’nin denetimiyle gerçekleşecek çekilişlerde 222 kişi, Fiat Fiorino kazanma imkanına kavuşacak.

Bu haber toplam 2149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.