1. HABERLER

  2. Ardahanlılar hemşerileri Ertan Aydın'a sahip çıktı
Ardahanlılar hemşerileri Ertan Aydın'a sahip çıktı

Ardahanlılar hemşerileri Ertan Aydın'a sahip çıktı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Ertan Aydın, seçim çalışmalarını Gölbaşı'nda yürüttü.

A+A-

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Ertan Aydın, seçim çalışmalarını Gölbaşı'nda yürüttü.

Akalın Şato Bonbon'da Ardahanlı hemşerileriyle buluşan Ertan Aydın “Yeni Türkiye inşa ediyoruz etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Ardahanlılar Federasyonu Genel Başkanı Yücel Aktaş tarafından organize edilen kahvaltıya Ak Parti Milletvekili adayları Ertan Aydın ve Ercan Kınacı, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe SKM Başkanı Mehmet Deveci'nin yanı sıra Ardahanlılar katıldı.

HEMŞERİMİZ ERTAN AYDIN'A SAHİP ÇIKACAĞIZ

Kahvaltıda bir konuşma yapan Ardahanlılar Federasyonu Genel Başkanı Yücel Aktaş, Ardahanlı olarak hemşerileri Ertan Aydın'a sahip çıkacaklarını ifade ederken kahvaltıya katılanlara teşekkür etti.

BEN DE ARDAHANLIYIM

"Ben de Ardahanlıyım" diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da, belediye başkanı olarak herkesin başkanı olduğunun altını çizerken, Ardahan'da yapılacak olan festivale Gölbaşı Belediyesi olarak katılacaklarını söyledi.

TÜRKİYE'DE İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN

Yaklaşan genel seçimlerin önemine dikkat çeken Başkan Duruay, Türkiye'de istikrarın devamı için Ak Parti'nin desteklenmesi gerektiğini söylerken, bu konuda destek istedi.

ONUR DUYDUM

Ak Parti Milletvekili adayı Ertan Aydın ise Ardahanlı hemşerileriyle buluşmaktan onur duyduğunu ifade ederken, hemşerilerinden genel seçimlerde destek istedi.

TEK TEK İLGİLENDİ

Ertan Aydın kahvaltı sonrası, Ardahanlı hemşerileriyle yakından ilgilenirken katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

_dsc0819_450x299.jpg

_dsc0821_450x299.jpg

_dsc0822_450x299.jpg

_dsc0827_450x299.jpg

_dsc0830_450x299.jpg

_dsc0833_450x299.jpg

_dsc0835_450x299.jpg

_dsc0840_450x299.jpg

 

 

Bu haber toplam 2255 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.