1. HABERLER

  2. Arsa rantçılarını kahreden açıklama Duruay'dan geldi
Arsa rantçılarını kahreden açıklama Duruay'dan geldi

Arsa rantçılarını kahreden açıklama Duruay'dan geldi

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, SON GASTE Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu’ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

A+A-

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, SON GASTE Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu’ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mogan Gölü’nün temizlenmesinden Konya Yolu’nun ikiye bölünmüşlüğünün kaldırılmasına, imar çalışmalarından 10 bin konutluk projeye kadar bir çok soruya içtenlikle yanıt veren Belediye Başkanı Fatih Duruay, hizmet yapmıyorlar eleştirilerine de “Elimizde sihirli değnek yok. Bir işin alt yapısını yapmadan hizmeti getiremezsiniz.” dedi.

Başkan Duruay, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabileceği 10 bin konutluk proje için hazine arsası araştırmalarının devam ettiğini ifade ederken, projenin yapılacağı yerin herkese aynı zamanda açıklanacağını bildirdi.

HERKES AYNI ANDA ÖĞRENECEK

Seçim öncesi prestij projelerimiz arasında yer alan 10 bin konutluk proje için hazine arsalarının araştırmasını bürokratlarımız yapıyor. Ancak şu anda henüz tespit edilmiş bir yer yok. Bu yerleri birileri daha önce öğrenipte, rant sahibi olamayacak. Dar gelirli ailelere yönelik 10 bin konutluk projemizin yapılacağı yeri herkes aynı zamanda öğrenecek. Ranta müsaade etmeyiz.

VATANDAŞLARI MAĞDUR ETMEK İSTEMEYİZ

Hobi bahçelerinde vatandaşların yaptığı ancak kanunen kaçak sayılan yapılarla ilgili de çalışmamız var. Bu sadece Gölbaşı’nın değil, tüm Ankara’nın sorunu. Bu konuda diğer ilçe belediye başkanı arkadaşlarımızla bir araya gelip, Büyükşehir Belediyesi’ne bir teklif götürmeyi düşünüyoruz. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmek istemeyiz.

ATATÜRK ANITI 30 AĞUSTOS’A YETİŞECEK

Tören alanı belediye ekiplerimiz tarafından tekrar yenileniyor. Daha önce saldırıya uğrayan ve tahrip edilen Atatürk anıtını da yeniliyoruz. 30 Ağustos’a yetiştirmeyi planlıyoruz.

TOKİ PAZER YERİNİN EKSİKLİKLERİ VAR

TOKİ’deki Pazar yeri alanı resmi olarak Büyükşehir Belediyesi’nden Gölbaşı Belediyesi’ne devredildi. Semt pazarında bazı ufak tefek eksikliklerimiz var. Ramazan ayı içerisinde semt pazarını hizmete açmayı düşünüyorduk ama olmadı. Ancak 1-2 ay içerisinde bu eksiklikleri giderip, semt pazarını hizmete açacağız.

Bu haber toplam 2615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.