1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Asenaların muhteşem şöleni
Asenaların muhteşem şöleni

Asenaların muhteşem şöleni

MHP Gölbaşı  İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği gece muhteşem geçti.

A+A-

MHP Gölbaşı  İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği gece muhteşem geçti.

 

Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir gece düzenledi. Geceye katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, 31 Mart’ta yapılacak mahalli seçimlerde, Gölbaşılıların hem Ankara’da hem de Gölbaşı’nda Cumhur ittifakına zafer yaşatacağına inandığını bildirdi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Buket Yemen Kadimoğulları ve teşkilat mensubu Asenaların katılımı ile gerçekleştirilen gecede Karakaya, “Büyükşehirde sayın Mehmet Özhaseki, Gölbaşı’nda da kardeşimiz sayın Ramazan Şimşek için kalan 22 günlük sürede her zaman sahada olacağız” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, katılımcılardan gece gündüz çalışma konusunda söz alırken programda bir konuşma yapan Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek de, Gölbaşı’na yeni bir hikaye yazmak adına yola çıktıklarını belirterek “Güzel ilçemizi sizlerle birlikte omuz omuza yönetmek için biz hazırız. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum. Bu muhteşem kalabalık inanıyorum ki hem Ankara’da hem de Gölbaşı’nda Cumhur ittifakının başarısının göstergesi olacak” diye konuştu.

ŞİMŞEK’TEN ÇİÇEK

Bu arada Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şimşek, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen geceye katılan Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın eşi Serpil Karakaya ve MHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Buket Yemen Kadimoğulları’na birer çiçek takdim etti.

Geceye katılan sanatçılar, Gölbaşılı asenalar, geceye katılan sanatçılara eşlik ederken gönüllerince eğlendiler.

Bu haber toplam 3516 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.