1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ASKİ" ADI VE LOGOSU TESCİLLENDİ
ASKİ" ADI VE LOGOSU TESCİLLENDİ

ASKİ" ADI VE LOGOSU TESCİLLENDİ

ASKİ" ADI VE LOGOSU TESCİLLENDİ

A+A-

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya,  Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ)  adı ve ambleminin, Türk Patent Enstitüsü tarafından marka olarak tescillendiğini bildirdi. 

 Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak, kurulduğu günden itibaren Başkent’in içme ve kullanma su ihtiyacının ASKİ tarafından karşılandığını ifade eden Kaya,  vatandaşlara kaliteli ve güvenilir hizmet veren Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin artık bir marka olduğunu söyledi.

        Kaya, Türkiye’deki bütün markaları tescilleyen ve koruma altına alanTürk Patent Enstitüsü’nün, ASKİ’ninartıkmarka olduğunu, isminin ve ambleminin tescil edildiğini resmi olarak duyurduğunu kaydetti.  

         ASKİ adı ve ambleminin marka olarak tescillenmesi için bir yıl önce Türk Patent Enstitüsüne başvuruda bulunduklarını belirten Kaya, kurum tarafından yapılan gerekli inceleme ve değerlendirmelerin ardından ASKİ adı ve logosunun resmi olarak tescil edildiğini vurguladı.

         Bundan böyle ASKİ adı ve logosunun başka bir kurum veya kişiler tarafından kullanılmasının yasak olduğuna dikkat çeken Kaya, “Sular idareleri arasında Türkiye’de ilk olarak ASKİ ismi ve logosu, tescil ettirilmiş oldu.  İlerleyen günlerde birçok proje ile markamızın kalite ve güvence değeri daha da artacaktır” dedi.

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.