1. HABERLER

  2. Atabey de Duman da oy vermedi
Atabey de Duman da oy vermedi

Atabey de Duman da oy vermedi

CHP eski ilçe başkanı Yusuf Aksakal "CHP İlçe Başkanı da Bayram Duman da İbrahim Karaca'ya oy vermedi" dedi.

A+A-

CHP eski ilçe başkanı Yusuf Aksakal, İbrahim Karaca’nın hakkının yendiği iddialarına tepki gösterdi. Seçime blok listeyle gidilmesi nedeniyle Karaca’nın delege seçilemediğini ifade ederken, CHP İlçe Başkanı Nuriye Atabey ve Gölbaşlılı bazı delegelerin de blok listeye oy verdiğine dikkat çekti.

Gölbaşı CHP tarihinde ilk kez bir ilçe başkanının üst kurul delegesi olmadığının altını çizen ve Nuriye Atabey ve Bayram Duman'ın mevcut il başkanına destek verdiği söyleyen Aksakal şu ifadeleri kullandı;

BLOK LİSTE UYGULAMASINA OY VERDİLER

 Seçimler blok liste ile yapılmış olup, Gölbaşı ilçe başkanı ve bazı delege arkadaşlardan blok liste uygulamasına oy vermişlerdir, sonuç kazanan adayin blok listesi seçimi kazanmış,diğer liste seçimi kaybetmiştir.

İLÇE BAŞKANI DA DUMAN DA OY VERMEDİ

Diğer bir konu Gölbaşı ilçe başkanı ve İl delegesi Sayın Bayram Duman, kurultay delege adayı İbrahim Karaca ya oy vermemişlerdir! destekledikleri Başkan adayının listesine Gölbaşı İlçemizden kendileri yazılamadığı gibi ,bir isim dahi koyamamışlardır,İlk kez Gölbaşı İlçesi Kurultay delegesi seçememiştir, Dolayısı ile İlçemizin çıkaracağı delegeye engel olmuşlardır.

15731.jpg

Bu haber toplam 2532 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.