1. HABERLER

  2. Aydın'dan Gölbaşı'na ziyaret
Aydın'dan Gölbaşı'na ziyaret

Aydın'dan Gölbaşı'na ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun danışmanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ertan Aydın, Gölbaşı’na ziyarette bulundu.

A+A-

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun danışmanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ertan Aydın, Gölbaşı’na ziyarette bulundu. Aydın’a Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Aydın, Gölbaşı’nda ki esnaf ve hemşeri dernek ziyaretlerinin ardından Dünya Sağlık günü nedeniyle Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi’ne de ziyarette bulunarak durum hakkında bilgi aldı.

Ek binaya ihtiyaç var…

HASVAK Devlet Hastanesi’ne yapılan ziyarette Başhekim Uzman Dr. Utku Serkant her geçen gün artan nüfus dolayısıyla hastanenin yetersiz kaldığını ve ek bir hastaneye ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi’nin yükünü azaltmak ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için Gölbaşı Belediyesi’nin destekleri ile HASVAK Hastanesinin yanına yapılacak ek binanın temelinin atıldığını da ifade eden Başhekim Serkant, TOKİ’ye yapılması düşünülen 200 yataklı hastanenin acilen yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

Sorunlar iletildi…

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun danışmanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ertan Aydın, AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl’ü arayarak durum hakkında bilgi verdi ve durumun aciliyetini dile getirdi. Erdöl, durumdan haberdar olduğunu ve sorunun takipçisi olduğunu söyleyerek Kalkınma Bakanlığı’nın ihale sürecini hızlandırması sonrasında TOKİ’ deki hastane yapımının çalışmalarına başlanabileceği bilgisini verdi.

Bakandan süreci hızlandırma sözü…

Aydın, daha sonra Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı arayarak seçimler öncesinde ihale sürecinin yetişip yetişemeyeceğini sordu. Bakan Yılmaz süreci hızlandırmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ve sağlık bakanlığı ile görüşmelerin devam ettiği bilgisini verdi.

Bu defa yapacağız…

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da Gölbaşı’nın sorunlarını ileterek en önemli sorunların başında gölün temizliğinin, Konya yolunun ve otoparkın olduğunun altını çizdi. Gölün temizliği ile ilgili ciddi adımların atıldığını ifade eden Duruay, Konya Yolu ile ilgili olarak da projenin hazır olduğunu ve seçimlerden sonra bu sorunun çözümü noktasında da adımların atılacağına inandığını ifade ederek, “Konya Yolu 3 dönemdir gündemimizde. Ama bir kazma bile vuramadık. inşallah bu defa yapacağız” dedi.

Aydın, yeni dönemde bahsedilen sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapmak için hazır olduklarını belirterek, Gölbaşı’na hizmet noktasında ziyaretlerine devam edeceğini vurguladı.

Hastaları ziyaret etti, karanfil dağıttı…

Yapılan görüşmelerin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun danışmanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ertan Aydın ve beraberindeki heyet Hastane yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu ve karanfil dağıttı. Aydın, Dünya Sağlık Haftası nedeniyle doktor, hemşire ve hastane çalışanlarını tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Bu haber toplam 1794 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.