1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziz Yıldırım neden Metris'te
Aziz Yıldırım neden Metris'te

Aziz Yıldırım neden Metris'te

UEFA , Fenerbahçe 'nin şike konusunda temiz olduğuna kanaat getirdi ama Aziz Yıldırım hala Metris'te.

A+A-

UEFA , Fenerbahçe 'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılabileceğine dair davet yazısını Türkiye Futbol Federasyonu 'na  gönderdi.

SON KARAR DİSİPLİN KOMİTESİNİN

Yargı süreci UEFA Disiplin Komitesi'nin vereceği kararla sonuçlanacak. Disiplin komitesi ya Fenerbahçe 'ye bir ceza verecek ya da aklayarak, son noktayı koyacak. En son karar ön eleme maçları öncesinde de alınabilir veya daha sonra da açıklanabilir.

SION ÖRNEĞİ VAR

UEFA , geçtiğimiz sezonda cezalı oyuncuları oynattığı sebebiyle İsviçre 'nin FC Sion takımını  Avrupa Ligi'nden ihraç ederek yerine İskoçya'nın Celtic takımını almıştı.

ERZİK: BU İŞ BİTTİ

Sion örneğine rağmen UEFA'nın dün aldığı kararı bozmayacağı ve Fenerbahçe'nin tüm şike suçlarından aklandığı gelen haberler arasında. UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik'in dün yaptığı açıklamada Şike sürecinin bittiğini, Türk Futbolu ve Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını temenni etmişti.

AZİZ YILDIRIM NEDEN İÇERİDE

İlk olarak Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun aldığı 'Şike sahaya yansımamıştır. Şike yoktur' kararının ardından UEFA'nın da bu yönde karar almasının ardından gözler 3 Temmuz'dan beridir Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a çevrildi. Madem şike ve teşvik sahaya yansımadı hem TFF hem de UEFA bu yönde karar aldı. Peki Aziz Yıldırım neden hala şikeden içeride yatıyor.

Bu haber toplam 1798 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.