1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. 'Bahçelievler güvenli ve örnek mahalle olacak'
'Bahçelievler güvenli ve örnek mahalle olacak'

'Bahçelievler güvenli ve örnek mahalle olacak'

2019’un Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlere az bir süre kala, Gölbaşı'nda mahalle muhtar adayları şekillenmeye başladı.Bahçelievler mahallesinin sevilen simalarından ve esnaflarından Gökhan Karagöz de Bahçelievler mahallesi muhtarlık görevine t

A+A-

2019’un Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlere az bir süre kala, Gölbaşı'nda mahalle muhtar adayları şekillenmeye başladı.Bahçelievler mahallesinin sevilen simalarından ve esnaflarından Gökhan Karagöz de Bahçelievler mahallesi muhtarlık görevine talip oldu.

Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı'na aday olan ve yıllardır esnaflık yapan Gökhan Karagöz evli ve 1 çocuk babası.

Aynı zamanda Bahçelievler mahallesinde muhtar azası olarak görev yapan Karagöz , “Yıllardır yaşadığım Bahçelievler mahallesinde muhtarlık görevine talip oldum." 

Neden aday olduğunu şu sözlerle açıklayan Karagöz, "Daha önceden muhtarlık için aday olmayı planlıyordum, 5 yıl boyunca muhtarlık azası görevini yürütüyorduk.  Mahallemize hizmet edebilmek için aday olmaya karar verdim. . Muhtarlık görevine makam mevki, para için değil, hizmet etmek için adayım “ şeklinde konuştu.

“BAHÇELİEVLER” GÜVENLİ VE ÖRNEK MAHALLE OLACAK

Seçimi kazandığı takdirde mahallenin kamera sistemi ile güvenliğini sağlamak için çalışmalar yapacağını belirten  muhtar adayı Gökhan Karagöz'ün seçim vaatleri arasında; yol çalışmaları, okul önlerinde güvenliğin sağlanması, çevre düzenlemesi, yaşlılara ve bakıma muhtaçlara yardım, uyuşturucuyla mücadele altyapı sorunlarının çözümleri gibi projeler de yer alıyor.

Karagöz, “Bahçelievler Mahallesini Gölbaşı'nın güvenli ve örnek mahallesi yapma yolunda elimden geleni yapacağım. Garibanlara, yoksullara, dul ve yetimlere, çaresiz kardeşlerimize yardım etmek ve mahallemize 24 saat hizmet verebilmek için çalışacağım.Bahçelievler mahallesi halkının evladı olarak dürüst, sağlam bir kadroyla mahallemiz için hizmete bende varım, desteklerinize talibim” dedi.

Bu haber toplam 6119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.