1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bakan Selçuk Gölbaşı’nda karne dağıttı
Bakan Selçuk Gölbaşı’nda karne dağıttı

Bakan Selçuk Gölbaşı’nda karne dağıttı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gölbaşı’nda bir dizi faaliyette bulundu.

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gölbaşı İlkokulu'nda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Karne Dağıtım Töreni'ne katıldı. Selçuk, Cuma namazından sonrada Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gölbaşı İlkokulu'nda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Karne Dağıtım Töreni'ne katıldı. Bakan Selçuk'a Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu ve diğer bakanlık bürokratları eşlik etti.

Okula geldiğinde ilk olarak 1. sınıfların karne dağıtım törenine katılan Bakan Selçuk, isimlerini okuyarak tek tek çağırdığı öğrencilere karnelerini takdim etti.

Selçuk'un karne dağıttığı 1. sınıf öğrencilerinden Talha Aslan, Ziya Selçuk için yazdığı şiiri okudu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, karne dağıtım töreninden sonra Gölbaşı’nda cuma namazını kıldı.

Cuma namazından sonrada Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarete Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek ve çok sayıda partili katıldı.

Selçuk ilçe başkanlığında partililere yaptığı açıklamada

“ Sabah öğrencilerimize karnelerini verdik. Öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımızla sohbet ettik. Bu arada hemşerilerimizi gördük.  Öğleden sonra ise ilçe teşkilatımızı ziyaret edip fikir alışverişinde bulunmak istedik” dedi.

Seçim süreci ile ilgilide konuşan Selçuk “ Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu irade ile bir cumhur ittifakı söz konusu oldu. Bunda sonra cumhur ittifakının olumlu bir sonuç alması için yoğunlaşmış faaliyetlerimiz devam edecektir. Ben tekrar bu konuda gayreti olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.  Başkan adayımıza başarılar diliyorum”

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ise ziyaretten dolayı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a teşekkür ederek, “ Sayın Bakanıma bu yoğun mesaisi içderisinde bize ayırdığı vakitten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Bu haber toplam 2747 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.