1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bakank Varank Gölbaşı'nda açılışa katıldı
Bakank Varank Gölbaşı'nda açılışa katıldı

Bakank Varank Gölbaşı'nda açılışa katıldı

Bakan Varank, Ankara İnovasyon Haftası kapsamında gerçekleştirilen Ankara Üniversitesi Teknokent Kuluçka ve Ar-Ge binası açılış törenine katıldı. Açılışa Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de katıldı.

A+A-

Bakan Varank, Ankara İnovasyon Haftası kapsamında gerçekleştirilen Ankara Üniversitesi Teknokent Kuluçka ve Ar-Ge binası açılış törenine katıldı.

Varank'ın etkinliğin yapıldığı Ankara Üniversite'nin Gölbaşı yerleşkesine gelirken kullandığı makam aracı dikkatleri çekti. Bakan Varank, söz konusu etkinliğe Toyota Corolla'nın hybrid modeliyle geldi.

Gençlerle bir arada bulunmayı önemsediğini dile getiren Varank, bilimin ve teknolojinin ideolojisi olmadığını, bu alanlarda atılacak adımların her seviyede sahiplenilmesi ve teşvik edilmesinin önceliklerinden olduğunu söyledi.

Türkiye'nin fikir üreten, Ar-Ge yapan ve bunları rekabetçi ürüne dönüştürerek dünyanın her yerine satabilen girişimcilere ihtiyacı olduğunu dile getiren Varank, "Hayallerini ülkemizin geleceği için hayata geçirmeye çalışan, üretken gençler istiyoruz." dedi.

BAŞKAN ŞİMŞEK'TEN TAM DESTEK

Açılışa Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de katılırken, Başkan Şimşek belediye olarak üreten gençliğe her zaman destek vereceklerini açıkladı. 

Bu haber toplam 3204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.