1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ballı resmi başvurusunu yaptı
Ballı resmi başvurusunu yaptı

Ballı resmi başvurusunu yaptı

Gölbaşı’nın tanınmış simalarından Münür Ballı, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığına gelerek 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık dosyasını verdi.

A+A-

Gölbaşı’nda yıllarca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında  görev yapan ve Gölbaşı’nın tanınmış iş adamlarından Münür Ballı, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık dosyasını verdi.

 

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan aday adayı Münür Ballı’yı Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan karşıladı.

 

Dosyayı Akceylan’a teslim eden Ballı, “Gölbaşı’nı ileriye taşıyacak vizyonel projeleri yapmak için aday adayı oldum” dedi. Ballı, Gölbaşı’na bugüne kadar sivil toplum kuruluşları, dernekler ve sendikalar aracılığıyla hizmet etme fırsatı bulduğunu söyledi.

 

Ballı açıklamasına şöyle devam etti:

 

“Ben 18 yaşından bugüne kadar sivil toplum kuruluşları, dernekler ve sendikalarla iç içe olmuş bir kardeşinizim. 10 yıl boyunca da Gölbaşlılar Derneği başkanlığı yaptım. Gölbaşı’nda birçok alanda hizmet etme fırsatı buldum. Bugüne kadar Gölbaşı’nın sorunları ve çözümleri ile alakalı bilgi birikim ve donanıma sahip olduğuma inanıyorum. Ben Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar geçen süreçte birçok kademede hizmet yaptım. Benle birlikte aday adaylığı başvurusunda bulunan birçok abımız arkadaşımız ve kardeşimiz var. Onların da Gölbaşı’na hizmet noktasında birçok katkısı vardır. Biz gençliğin verdiği dinamikle ve tecrübelerimizle Gölbaşı’nı daha ileriye taşıyacak inancımız ve kanaatimizle aday adaylığı başvurumuzu yaptık” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise adaylık başvurusunda bulunan Ballı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

img_7519.jpg8aba0c1c-ed61-4aa9-9c59-6c3329117a9b.jpgimg_7542.jpg

Bu haber toplam 4402 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.