1. HABERLER

  2. Bankamatik işçiler ortadan kayboldu
Bankamatik işçiler ortadan kayboldu

Bankamatik işçiler ortadan kayboldu

Bankamatik işçiler ortadan kayboldu

A+A-

Geçtiğimiz dönem işe gelmeden maaş alan “Bankamatik” personellerden bazıları, Duruay başkan olunca kendiliğinden işe gitmezken, kimisi de artık işe zamanında gitmeye başladı.

Geçtiğimiz dönem çeşitli problemlerle gündeme gelen Gölbaşı Belediyesi’nin yeni Başkanı Duruay seçim öncesi “Bankamatik personellerle işimiz olmaz” açıklamaları yapmıştı.  Başkan Duruay, seçim öncesi seçildiğinde taşören işçilerin ekmeğiyle oynayacak iddiasına sert sözlerle yanıt vererek “Belediyede gerçekten çalışan işçilere hem dinimiz gereği, hem insani olarak onlarla uğraşmak onları işinden etmek, onları rızkından etmek gibi bir niyetimiz yok. Allah’ın izniyle öyle bir şey olmayacak. Biz bedduadan korkan insanız. Böyle bir şey olma ihtimali de yok. İşe gelmeyipte, çalışmadan maaş alanlara yanımızda yer yok.” ifadelerini kullanmıştı.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Fatih Duruay’ın belediye başkanı seçilmesi sonrası, Gölbaşı Belediyesi’nde bazı personeller kendiliğinden istifa ederken, işe gelmeden maaş alan bazı personellerde işe zamanında gelmeye başladı.

 

 

 

Bu haber toplam 2103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.